O nouă acțiune de curățare are loc în Parcul Natural Văcărești, anunță Nicușor Dan. Peste 105 tone de deșeuri au fost adunate

07 oct. 2022
297 Afișari
O nouă acțiune de curățare are loc în Parcul Natural Văcărești, anunță Nicușor Dan. Peste 105 tone de deșeuri au fost adunate
O nouă acțiune de curățare are loc în Parcul Natural Văcărești, anunță Nicușor Dan. Peste 105 tone de deșeuri au fost adunate / Sursă foto: Facebook-Nicușor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat în Parcul Natural Văcărești se desfășoară o nouă acțiune de curățare. Aceasta a fost demarată de către Administrația Parcului Natural Văcărești.

O nouă acțiune de curățare în Parcul Natural Văcărești

După cum a informat edilul Capitalei, în prezent este curățată zona de pe taluzul digului, deoarece acesta a fost afectat de depunerile masive de deșeuri. În trecut, coronamentului digului din Parcul Natural Văcărești a fost ecologizat în totalitate.

Această oază verde unică în țară are nevoie continuă de atenție și de îngrijire pentru ca bucureștenii și turiștii să se poată bucura de ea.

Apreciez eforturile echipei de a menține curat Parcul și îi invit pe toți iubitorii de natură să-l viziteze, a declarat Nicușor Dan.

Administrația Parcului Natural Văcărești face toate eforturile pentru a menține parcul curat. La această acțiune participă și echipele societății „Totul Verde” Sector 4.

Peste 105 tone de deșeuri adunate din parc

Cantitatea totală de gunoaie și deșeuri ce au fost colectate în urma acțiunilor de curățare este de mai mult de 105 tone. Deșeurile adunate au fost ridicate deja din interiorul parcului.

Este foarte important ca cetățenii, vizitatori ai parcului, să respecte natura și munca celor care, prin eforturi mari, încearcă să țină parcul foarte curat. Este nevoie de noi toți pentru asta, doar împreună vom reuși, a transmis Administrația Parcului Natural Văcărești.

Pe lângă aceste acțiuni, ce sunt desfășurate frecvent, Administrația Parcului Natural Văcărești adună zilnic gunoaiele ce sunt aruncate în parc de oamenii nepăsători.

Cookies