O mică tornadă s-a format în judeţul Ilfov. A fost vizibilă şi în Bucureşti VIDEO

21 iun. 2021
219 Afișari
O mică tornadă s-a format în judeţul Ilfov. A fost vizibilă şi în Bucureşti VIDEO

Un fenomen bizar a avut loc luni după amiază în Ilfov. O mini tornadă s-a format în județul Ilfov, din cauza vremii care ne joacă în ultima vreme. Aceasta a fost văzută și din București.

O mini-tornadă a putut fi observată pe cer luni seara, timp de câteva minute în judeţul Ilfov, dar şi în nordul Bucureştiului. Fenomenul meteo a apărut odată cu intrarea în vigoare a unui cod roşu de ploi torenţiale care a vizat judeţul Ilfov, scrie adevarul.ro.

Mini-tornadă în Balotești și Buftea

Fenomenul meteo a fost văzut pe cer de locuitorii din Baloteşti şi Buftea, judeţul Ilfov, care au trimis imagini pentru Digi 24.

Totodată şi locuitorii din nordul Capitalei au putut vedea acest fenomen meteo, potrivit paginei de Facebook Boarding Pass.

Un Cod Roşu de atenţionare de fenomene meteorologice imediate a vizat astăzi mai multe localităţi din judeţul Ilfov în intervalul orar 7:55-18:30, unde s-au manifestat averse torenţiale de peste 40-50 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului şi grindină. Locuitorii din zonă au primit şi mesaj de avertizare prin RO Alert.

Cookies