O mașină parcată sub Podul Pipera din București a plecat singură și a „pupat” un alt autovehicul. „Stătea la semafor și s-a trezit cu ea în ușă”

12 mai 2023
347 Afișari
O mașină parcată sub Podul Pipera din București a plecat singură și a „pupat” un alt autovehicul. „Stătea la semafor și s-a trezit cu ea în ușă”
O mașină parcată sub Podul Pipera din București a plecat singură și a „pupat” un alt autovehicul. „Stătea la semafor și s-a trezit cu ea în ușă”. Sursa foto: Facebook/ Info Trafic București și Ilfov

Un șofer aștepta culoarea verde la semafor, când s-a trezit „pupat” de o mașină care era parcată pe trotuar. Acest lucru a îngreunat traficul vineri dimineață, sub Podul Pipera.

„Șoferul s-a trezit cu cealaltă mașină la ușa lui”

Vineri dimineață a avut loc un accident sub Podul Pipera din Capitală, în jurul orei 10. O mașină parcată pe trotuar, sub pod, a „plecat” singură și a ajuns în ușa unui autovehicul care stătea la semafor.

Traficul a fost îngreunat din acest motiv în această dimineață, în zona Podului Pipera.

Conform spuselor unui membru „Info Trafic”, șoferul care aștepta la semafor a încercat să caute proprietarul mașinii care l-a lovit.

Se pare că mașina galbenă a plecat singură. Șoferul celălalt încerca să dea de proprietar.” a scris P. S.

Alt membru al grupului „Info Trafic București și Ilfov” a spus că șoferul a cărui mașină a fost lovită nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Accidentul a fost unul ușor.

Șoferul blocat în mașină nu a avut nevoie de îngrijiri medicale din partea noastră.
Stătea la semafor și s-a trezit cu mașina parcată pe trotuar în ușa dânsului.” a scris M. D. M.
Un șofer a surprins momentul „ciocnirii” celor două autovehicule, l-a fotografiat și a postat imaginea pe pagina de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”.

În București au loc zilnic accidente rutiere

Este cunoscut faptul că Bucureștiul este un oraș foarte aglomerat, în care traficul și traficul este pe măsură, în majoritatea timpului. De aceea, este considerat un oraș dificil pentru șofat.

Conform statisticilor imo.maglina.ro, de la începutul săptămânii și până în momentul publicării acestei știri, au avut loc 44 de accidente rutiere în Capitală.

  • Luni, 8 mai 2023 – 19 accidente: 15 minore și 4 majore;
  • Marți, 9 mai 2023 – 7 accidente: 6 minore și 1 major;
  • Miercuri, 10 mai 2023 – 9 accidente: 6 minore și 3 majore;
  • Joi, 11 mai 2023 – 7 accidente: 4 minore și 3 majore;
  • Vineri, 12 mai 2023 – 2 accidente: 2 minore și 0 majore.

Te-ar putea interesa și:

Cookies