O mașină parcată pe șine a blocat tramvaiele liniei 3, pe Bulevardul Expoziției, anunță STB

26 feb. 2024
784 Afișari
O mașină parcată pe șine a blocat tramvaiele liniei 3, pe Bulevardul Expoziției, anunță STB
O mașină parcată pe șine a blocat tramvaiele liniei 3, pe Bulevardul Expoziției, anunță STB. Sursa foto: Inquam Photos/ George Călin

STB îi anunță pe călători că tramvaiele liniei 3 sunt blocate pe Bulevardul Expoziției, din cauza unui șofer „priceput” care a parcat neregulamentar.

UPDATE: Societatea de Transport București a transmis că linia 3 funcționează normal pe Bd. Expoziției. Tramvaiele au fost blocate 20 de minute, în intervalul orar 16:08 – 16:28.

Știrea inițială

O mașină parcată neregulamentar a blocat tramvaiele liniei 3

STB anunță că linia 3 este blocată din cauza unei mașini parcate neregulamentar pe Bulevardul Expoziției, în zona stației Facultatea Română Americană.

Tramvaiele sunt blocate pe sensul spre Mezeș.

Linia 3 – blocată pe Bd. Expoziției, în zona stației Facultatea Română Americană, pe sensul spre Mezeș. Cauza: autoturism parcat neregulamentar, a anunțat STB la ora 16:25 într-o postare pe rețeaua X, fost Twitter.

Ce s-a mai întâmplat azi la STB

Linia 24 a fost blocată pe Bulevardul Bucureștii Noi, în dreptul Depoului Bucureștii Noi, pe sensul spre Cartier Dămăroaia, din cauza unei avarii la rețeaua de contact. Tramvaiele au fost blocate și deviate vreme de 7 minute, în intervalul orar 13:25 – 13:32.

Totodată, începând cu ora 13:00 a fost reluată circulația autobuzelor pe șina de tramvai de pe Șoseaua Colentina, între stațiile Bucur Obor și Doamna Ghica, ca urmare a finalizării lucrărilor de asfaltare la terasamentul liniei de tramvai.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies