O mașină parcată cu susu-n jos, hârtii aruncate și amenințări, toate în București, într-o parcare de Carrefour. Și reacțiile bucureștenilor. CSF? NCSF

10 feb. 2023
2416 Afișari
O mașină parcată cu susu-n jos, hârtii aruncate și amenințări, toate în București, într-o parcare de Carrefour. Și reacțiile bucureștenilor. CSF? NCSF
O mașină parcată cu susu-n jos, hârtii aruncate și amenințări, toate în București, într-o parcare de Carrefour. Și reacțiile bucureștenilor. CSF? NCSF. Imagine simbol: Unsplash

Lipsa bunului simț s-a văzut într-o parcare de la un Carrefour din București. Un șofer și-a parcat „bolidul” pe 2 locuri, după care a aruncat hârtii pe jos și a plecat. Un alt șofer a văzut cele întâmplate și a făcut o poză pe care a încărcat-o, ulterior, într-o postare pe Facebook. Abia acum începe „acțiunea”.

Parcările din București, locul unde izbucnesc conflictele

Un alt conflict s-a iscat, recent, în parcarea unui Carrefour din București. Parcarea neregulamentară și atitudinea unui șofer de Audi au deranjat un alt șofer, care i-a atras atenția.

Bărbatul l-a atenționat cu privire la modul în care a parcat, după care l-a rugat să ridice hârtia aruncată pe jos. Însă, degeaba! Bărbatul și-a pornit mașina și a plecat, lăsând gunoiul în urmă.

După ce că a parcat cum a parcat, să rezolve ceva, înainte de a se urca la volan a aruncat și hârtia aia pe jos! I-am atras atenția că i-a scăpat ceva pe jos, s-a uitat, a zis că știe, a pornit mașina și a plecat! a spus bucureșteanul pe Facebook.

Postarea de pe pagina de Facebook „Ai parcat ca un bou București” a strâns destul de multe reacții din partea oamenilor. Unii au comentat sub formă de glumă, alții l-au jignit pe șoferul vinovat.

Iată câteva dintre comentariile internauților:

  • „Pfaii, și acuma 2 ore am trecut pe acolo eu, mi-ai luat-o înainte cu poza”- A. F.
  • „Ăștia nu știu nici să citească, degeaba vă supărați pe ei…”- A. B.
  • „Așa a fost educat!”- I. O. G.
  • „A plecat suparat prințul că nu a găsit tomberon unde să arunce cazanul de Audi.”- R. B.
Mașină parcată neregulamentar la un Carrefour din București
Mașină parcată neregulamentar la un Carrefour din București. Sursa foto: Facebook/ Cristi Brici

Șoferul vinovat, amenințător cât cuprinde

Șoferul vinovat nu i-a spus nimic față în față bărbatului care i-a atras atenția, ci doar a plecat. În schimb, după publicarea postării pe Facebook, autorul a fost contactat de către șofer, plus un prieten de-al lui, în privat.

Bărbatul a postat și amenințările pe Facebook, pe aceeași pagină de Facebook.

Urmare a postării de mai devreme, au apărut c&$#@%* în inbox! E bine când își ating ținta astfel de postări, poate bagă și ei ceva la cap! Tigăiță, când ți-am zis să iei hârtia de jos și când ți-am făcut poza, ai tăcut ca, curca-n lemne, n-ai mai fost șmecher să înjuri, ți-ai acoperit fața cu parasolarul și ai fugit repede, acum pe Facebook „s-a umflat placajul pe tine”?! a spus bărbatul în postarea respectivă

Mesaje amenințătoare de la șoferul cu pricina
Mesaje amenințătoare de la șoferul cu pricina. Sursa foto: Facebook/ Cristi Brici

Bucureștenii nu au ezitat să comenteze și aici, luându-i apărarea bărbatului care a postat.

Iată câteva dintre comentariile acestora:

  • „Pe analfabetii ăștia doar cu sancțiuni și pedepse îi mai poți educa, dar cine să le aplice? Poliție nu există și asta știu și ei în prostia lor…”- E. B.
  • „Grijă mare, se duc la consiliul de discriminare și îți iei amendă dacă îi înjuri. Așa că, cel mai bine le dai report.”- M. M.
  • „Cred că ai putea să le faci o plângere la poliție!!”- S. S.
  • „Atâta pot, n-ai ce să le ceri. Problema e că astfel de specimene pot fi destul de agresive și fizic.”- S. M. B.

Te-ar putea interesa și:

Cookies