O mașină parcată aproape de șină a blocat tramvaiele 24 și 44, în zona Str. Ionel Perlea/Str. Grigore Cobălcescu. STB: S-au aplicat măsuri de deviere | UPDATE

20 mart. 2024
1371 Afișari
O mașină parcată aproape de șină a blocat tramvaiele 24 și 44, în zona Str. Ionel Perlea/Str. Grigore Cobălcescu. STB: S-au aplicat măsuri de deviere | UPDATE
O mașină parcată aproape de șină a blocat tramvaiele 24 și 44, în zona Str. Ionel Perlea/Str. Grigore Cobalcescu. STB: S-au aplicat măsuri de deviere. Sursa foto: Facebook/ Ai parcat ca un bou București/Alexandru C.

STB îi anunță pe călători că o mașină parcată aproape de șină a blocat tramvaiele 24 și 44, în zona Str. Ionel Perlea/Str. Grigore Cobălcescu. Tramvaiele circulă deviat.

UPDATE: Societatea de Transport București anunță că liniile 24 și 44 funcționează normal pe Str. Ionel Perlea. Tramvaiele au fost blocate și deviate timp de 50 de minute, în intervalul orar 09:42 – 10:32.

Liniile 24 și 44 funcționează normal pe Str. Ionel Perlea. Blocare și deviere: 50 de minute (09:42-10:32).

Tramvaiele 24 și 44, blocate în zona Str. Ionel Perlea/Str. Grigore Cobălcescu, anunță STB

Tramvaiele 24 și 44 sunt blocate de o mașină parcată neregulamentar, pe sensul spre Berzei, în zona Str. Ionel Perlea/Str. Grigore Cobălcescu, anunță Societatea de Transport București, miercuri, 20 martie, la ora 09:55.

Tramvaiele circulă deviat:

Liniile 24 și 44 – blocate în zona Str. Ionel Perlea/Str. Grigore Cobălcescu, pe sensul spre Str. Berzei, din cauza unui autoturism parcat neregulamentar. S-au aplicat măsuri de deviere, anunță STB într-o postare pe rețeaua X, fost Twitter.

În spatele tramvaiului care nu poate trece de mașina parcată neregulamentar s-a format o coadă de mașini.

Sursa foto: Facebook/ Ai parcat ca un bou București/Alexandru C.
Sursa foto: Facebook/ Ai parcat ca un bou București/Alexandru C.

Tot azi dimineață, liniile 66, 85 și 90 au fost blocate în zona Bd. Mihail Kogălniceanu/ Str. Vasile Pârvan, pe ambele sensuri, din cauza unei avarii la rețeaua de contact. Troleibuzele au fost blocate și deviate vreme de 37 de minute, în intervalul orar 08:17 – 08:54.

De asemenea, un tramvai s-a stricat pe traseu miercuri dimineață, iar liniile 7, 19 și 25 au fost blocate pe Șoseaua Giurgiului, în stația Muzeul Bacovia, sensul de mers spre Chimopar. Tramvaiele au fost blocate timp de 10 minute, în intervalul orar 07:18 – 07:28.

Sursa foto: Grupul de Facebook „Ai parcat ca un bou Bucuresti”/ Alexandru C.

Te-ar mai putea interesa și: Mașina care își scoate singură bani de benzină de la un bancomat din București. Sau o fi bancomatul care dă mașini în loc de cash?

Cookies