O mașină parcată aiurea a fost lovită de un autocar, lângă AFI Park din București. Reacțiile internauților:„Nici nu știi care e mai rău decât celălalt”

27 apr. 2023
23257 Afișari
O mașină parcată aiurea a fost lovită de un autocar, lângă AFI Park din București. Reacțiile internauților:„Nici nu știi care e mai rău decât celălalt”
O mașină parcată aiurea a fost lovită de un autocar, lângă AFI Park din București. Reacțiile internauților:„Nici nu știi care e mai rău decât celălalt”. Sursa foto: Facebook/ Info Trafic București și Ilfov

Un autocar care transporta copii a lovit o mașină parcată neregulamentar, lângă AFI Park. Șoferul autocarului și-a șters urmele și a plecat, fără să îl mai aștepte pe șoferul mașinii parcate, pentru a discuta.

„O să învețe să parcheze, pe viitor”

Un șofer și-a lăsat mașina neregulamentară pe o șosea de lângă AFI Park, astfel încât le era dificil autovehiculelor mai mari să treacă pe lângă ea.

Un autocar care lua copiii de la AFI Park a trecut pe lângă mașina respectivă și a lovit-o. După ce a lovit mașina, șoferul autocarului a așteptat ca micuții să se urce în autovehicul, după care și-a șters urmele de pe mașina șoferului și a plecat.

Toată această întâmplare a fost văzută și fotografiată de un bucureștean. Ulterior, bărbatul a postat imaginile pe pagina de Facebook „Info Trafic Rutier – Bucuresti si Ilfov / Accidente / Filmari / Radare” și a povestit, pe scurt, cele întâmplate.

Dacă ești în grup, te anunț că autocarul te-a lovit, a încărcat copiii la AFI Park 4, ți-a șters urmele și a plecat liniștit.” a spus G. M.

Internauții au avut și ei ceva de spus despre această situație. Ei au spus că autocarul a lovit mașina respectivă din cauză că era parcată neregulamentar.

Super! O să învețe să parcheze, pe viitor!” a spus un internaut

Majoritatea comentariilor internauților sunt legate de parcarea neregulamentară a șoferului. Unele sunt comice, iar altele îl critică. Însă, despre șoferul autocarului nu a avut nimeni nimic de spus.

Câteva dintre comentarii

  • „Sincer, își merită soarta…Cum să parchezi masina în halul ăsta?” – S. A.
  • „Scumpă parcarea la AFI.” – F. I.
  • „La cum a parcat, mai bine îți vedeai de treabă.” – G. R.
  • „Autocarul a dat amendă în locul poliției.” – P. P.
  • „Nici nu știi care e mai rău decât celălalt… Unul care parchează cum a parcat ăla și altul care oprește autocarul pe banda din mijloc ca să coboare vizitatorii de AFI.” – A. C. D.

Te-ar putea interesa și:

Cookies