O mașină de poliție a intrat pe șina de tramvai. Incidentul a avut loc în Sectorul 5 din București

16 oct. 2022
12720 Afișari
O mașină de poliție a intrat pe șina de tramvai. Incidentul a avut loc în Sectorul 5 din București
O mașină de poliție a intrat pe șina de tramvai. „Au prins vatmanul cu viteză” / Sursă foto: Facebook-Info Trafic București si Ilfov

Noapte trecută, sâmbătă (15 octombrie 2022), o mașină de poliție a intrat pe șina de tramvai, la intersecția dintre Strada Mihail Sebastian și Calea Rahovei.

O mașină de poliție a intrat pe șina de tramvai

Mașina de poliție a intrat pe șina pe care circulă tramvaiele 32, 23 și 8. Nu se știe exact cum a ajuns vehiculul pe linia de tramvai, însă oamenii s-au amuzat pe seama imaginilor ce au ajuns pe rețelele de socializare.

Iată câteva dintre comentariile de la postarea făcută pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”:

  • „Pe acolo le-a zis GPS-ul.”
  • „Au prins vatmanul cu viteză pe radar.”
  • „Mai devreme le-au împins, acu’ le baga pe linia de tramvai. Polițiștii din Sectorul 5 le-au pus gând rău mașinilor.”
  • „Stai să vină BMW-urile…să vezi atunci…”

Incidentul a avut loc în jurul orei 19:00, iar o oră mai târziu vehiculul se afla încă pe șine, conform unor martori ce au trecut prin zona respectivă.

Autospecială de poliție, rămasă în mijlocul drumului

În data de 14 octombrie 2022 Sindicatul Europol a publicat, pe pagina oficială de Facebook, o filmare în poate fi observată o autospecială de poliție Dacia Logan care a rămas în mijlocul drumului.

Pentru a porni mașina, doi agenți au început să o împingă. Sindicatul Europol a transmis următorul mesaj:

Pentru că tot întreba lumea de ce avem nevoie de mașini noi.

În data de 18 septembrie Poliția română a anunțat că va schimba mașinile marca Dacia Logan cu autospeciale marca BMW 320ix.

Sindicatul Europol a anunțat atunci a fost lansată o licitație pentru achiziționare a 600 de autospeciale de poliție destinate specialității „Rutieră”.

În data de 7 octombrie USR a organizat un protest în fața Palatului Cotroceni. USR a făcut astfel trimitere la achiziția a 600 de autoturisme BMW de la o firmă controlată de prietenul președintelui Iohannis, omul de afaceri Michael Schmidt.

Cookies