O mașină a sărit în aer în București. Tânărul resuscitat la fața locului a decedat UPDATE

24 iun. 2021
682 Afișari
O mașină a sărit în aer în București. Tânărul resuscitat la fața locului a decedat UPDATE
Sursă foto: ISU

O mașină a sărit în aer în București, lângă o benzinărie. Explozia nu a fost urmată de incendiu. Tânărul resuscitat la fața locului a decedat.

O mașină a explodat în București.

UPDATE: Mai bine de 40 de minute au încercat medicii să-l resusciteze pe tânărul care se afla în stare de inconștiență.

„Tânărul care a fost în stare de inconștiență a decedat. Cel de al doilea a fost transportat la Spitalul Universitar în stare stabilă.”, potrivit ISU.

Se pare că explozia a fost provocată de o butelie cu oxigen.

Știre inițială: Potrivit informațiilor oficiale transmise de ISU, în Capitală a avut loc o explozie produsă la o butelie aflată într-un autoturism care staționa, pe str. Brasov din Sectorul 6.

În interior se aflau doi tineri cu vârste aproximativ de 26 și 27 ani. În acest moment, unul dintre cei doi este în stare de inconștiență, în stop cardio respirator.

Autoritățile transmit că explozia nu a fost urmată de incendiu. Acționează 2 ambulanțe SMURD.

Zona a fost balizată. La caz acționează și 2 autospeciale pentru descarcerare și echipaj CBRN.

Ca urmare a exploziei, mașina are geamurile sparte și a suferit deformări. Celui de al doilea tânăr i se acordă primul ajutor, fiind în stare stabilă.

Explozia a fost provocată de o butelie cu oxigen. Sursă foto: ISU

Astăzi, prin apel 112, o persoană a sesizat că de la un auto staționat s-a auzit un zgomot foarte puternic, ca o explozie. La fața locului, o adresă din sectorul 6, s-au deplasat, de urgență, polițiști și echipaje de prim ajutor. Din primele date se conturează ipoteza că o butelie aflată în autoturism a făcut explozie. O persoană este în stare de șoc, iar o alta primește îngrijiri medicale”, potrivit ISU.

Cookies