VIDEO | O mașină a luat foc, pe Șoseaua Fundeni, în urma unui accident. Echipaje de pompieri și SMURD s-au deplasat la fața locului

02 mart. 2024
630 Afișari
VIDEO | O mașină a luat foc, pe Șoseaua Fundeni, în urma unui accident. Echipaje de pompieri și SMURD s-au deplasat la fața locului
VIDEO | O mașină a luat foc, pe Șoseaua Fundeni, în urma unui accident. Echipaje de pompieri și SMURD s-au deplasat la fața locului | Captură video: Facebook - Info Trafic București și Ilfov/Radu D. A.

Un accident între două mașini a avut loc pe Șoseaua Fundeni, pe sensul de mers dinspre Podul Fundeni spre Colentina. În urma acestuia, unul dintre autoturismele implicate a luat foc.

Accident, urmat de incendiu, pe Șoseaua Fundeni

Potrivit informațiilor și imaginilor transmise de un membru al grupului de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”, asociat site-ului Info Trafic România, accidentul dintre cele două mașini, care a avut loc pe Șoseaua Fundeni, a fost urmat de un incendiu. Un autoturism a fost cuprins de flăcări.

Accidentul a avut loc în jurul orei 9:00.

La fața locului s-au deplasat două echipaje de pompieri și o autospecială SMURD, plus un alt echipaj de descarcerare.

Accident urmat de un mic incendiu pe Șoseaua Fundeni, sens dinspre Podul Fundeni spre Colentina. Ca reper, vis-a-vis de benzinăria MOL. Sosiseră la fața locului 2 mașini de pompieri și un echipaj SMURD. Un alt echipaj de descarcerare venea dinspre Pantelimon. Am văzut doar un șofer care stătea de vorbă cu pompierii și părea ok. Probabil și cel de-al doilea era pe acolo deoarece mașinile erau goale.

Iată imaginile de la fața locului:

Sursa video: Facebook – Info Trafic București și Ilfov/Radu D. A.

Un autoturism a luat foc, seara trecută, în Berceni

Seara trecută, un alt membru al grupului menționat anterior îi informa pe participanții la trafic cu privire la un incendiu care s-a produs la o dubă. Incidentul a avut loc în comuna Berceni.

Arde în comuna Berceni, ca punct reper Mega Image…

Captură ecran: Facebook - Info Trafic București și Ilfov/Mario D.
Captură ecran: Facebook – Info Trafic București și Ilfov/Mario D.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies