O mașină a luat foc pe A1, sens spre București. La fața locului s-au deplasat pompierii

27 iun. 2022
301 Afișari
O mașină a luat foc pe A1, sens spre București. La fața locului s-au deplasat pompierii
O mașină a luat foc pe A1, sens spre București. La fața locului s-au deplasat pompierii. Sursa foto: Captură/ Antena3

O mașină a luat foc, luni, pe autostrada A1 București-Pitești, sens spre București. Pompierii s-au deplasat de urgență la fața locului.

O mașină a luat foc pe A1, sens spre București

O mașină a fost cuprinsă de flăcări, luni dimineață – 27 iunie, pe A1 București-Pitești, la kilometrul 16, sens spre Capitală, în zona localității Ciorogârla.

Din fericire, nu există persoane rănite.

Potrivit informațiilor oficiale transmise de ISU Giurgiu, în mașină se aflau șoferul și doi pasageri, printre care și un copil. Aceștia au ieșit la timp din autovehicul, atunci când au realizat că există o problemă în zona motorului, conform infotraficromania.ro.

La puțin timp după, partea din față a mașinii a fost cuprinsă de flăcări.

Pompierii s-au deplasat la fața locului

La fața locului au ajuns pompieri din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

S-au făcut scrum compartimentul motor și habitaclul.

Posibil ca mașina să fi fost cuprinsă de flăcări din cauza unui scurtcircuit.

Amintim că, sâmbătă, un autovehicul a fost cuprins de flăcări, la doi pași de mall-ul Plaza România din Capitală, în jurul orei 14:00. Au existat degajări mari de fum în zonă.

În momentul în care a izbucnit incendiul, mașina de marfă se afla chiar pe breteaua de lângă intrarea în pasajul de pe Bulevardul Timișoara.

O altă mașină a luat foc, vineri dimineață, în zona Pieței Obor. Mașina a ars complet, iar circulația rutieră a fost dată peste cap. Din fericire, nu au existat victime.

Cookies