O mașină a luat foc în parcarea unui hipermarket din Sectorul 5 al Capitalei. 500 de persoane au fost evacuate de urgență, marți dimineață

09 apr. 2024
723 afișări
O mașină a luat foc în parcarea unui hipermarket din Sectorul 5 al Capitalei. 500 de persoane au fost evacuate de urgență, marți dimineață
O mașină a luat foc în parcarea unui hipermarket din Sectorul 5 al Capitalei. 500 de persoane au fost evacuate de urgență, marți dimineață. Sursă foto: captură video/Știrile ProTv

Marți dimineață, în jurul orei 09:50, a pornit alarma de incendiu din cauza unui fum dens, ce se afla în parcarea subterană a unui centru comercial din Sectorul 5.

O mașină a luat foc în Sectorul 5, în parcarea subterană a unui centru comercial

Incendiul a izbucnit marți dimineață, 9 aprilie 2024, după ce o mașină din parcarea subterană a centrului comercial din Sectorul 5 a luat foc.

Toate cele 500 de persoane au reușit să iasă afară, în siguranță, doar o singură persoană a făcut un atac de panică în urma incidentului, potrivit stirileprotv.ro.

Atât proprietarii magazinelor, cât și clienții au fost imediat evacuați conform procedurilor. Au intervenit mai multe echipaje de pompieri ISU și de poliție la fața locului.

Din imagini, ne putem da seama că acest centru comercial este Carrefour, fost Cora, din Sectorul 5, de pe Șos. Alexandria.

 

Pompierii au salvat o fetiță blocată în lift în câteva minute

Pe data de 4 aprilie, o fetiță din București a rămas blocată în lift, iar mama, disperată a sunat-o pe persoana responsabilă pentru mentenanța liftului. După ce a primit un raspuns mai mult decât nemulțumitor, în care i se zicea pe un ton plictisit ca e nevoie de timp pentru a ajunge la fața locului, a sunat imedat la numărul unic de urgență 112.

Pompierii au ajuns în cateva minute de la încheierea apelului și au deblocat ușile ascensorului ce se afla între etaje. Fetița speriată, dar în siguranță, a ajuns în brațele mamei.

Mămica fetiței a fost surprinsă de rapiditatea cu care a ajuns echipa de salvare, având în vedere haosul din trafic. A ținut să le mulțumească pompierilor pe rețelele de socializare:

Vă mulțumesc din suflet pentru tot efortul depus astăzi, vă urez mult succes în toate misiunile ce vor urma și, nu în ultimul rând, felicitări pentru devotament și implicare! RESPECT, OAMENI BUNI! Mă-nclin!”

Te-ar mai putea interesa și: Aventurile pasagerilor AirFrance pe cursa Paris-Otopeni, cu traseu schimbat de urgență. S-au pomenit la Budapesta, dar au aflat mai târziu unde sunt

Cookies