O mașină a fost cuprinsă de flăcări pe Șos. Petricani din București, seara trecută. Martor: Șoferul nu a fost rănit

20 nov. 2023
215 Afișari
O mașină a fost cuprinsă de flăcări pe Șos. Petricani din București, seara trecută. Martor: Șoferul nu a fost rănit
O mașină a fost cuprinsă de flăcări pe Șos. Petricani din București, seara trecută. Martor: Șoferul nu a fost rănit | Sursa foto: Facebook - Info Trafic București și Ilfov/G. Niculae

O mașină a luat foc, seara trecută, pe Șoseaua Petricani din București. Un martor a transmis că pompierii au intervenit pentru a stinge focul și, din fericire, șoferul nu a fost pus în pericol.

Mașină în flăcări pe Șoseaua Petricani

Anunțul a fost făcut de un martor pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”, asociat site-ului Info Trafic România.

Incendiu auto, Șoseaua Petricani!!

Bărbatul a anunțat, la scurt timp, că flăcările care au cuprins mașina au fost stinse de pompieri. La fața locului s-a deplasat și un echipaj de poliție.

Din fericire, nu au existat victime în urma acestui incident. Martorul a transmis că șoferul mașinii a reușit să iasă la timp din autoturism.

Proprietarul era pe margine.

Accident grav, cu 7 victime, pe Șoseaua Gării Cățelu din București

Un accident grav a avut loc între două mașini, pe Șos. Gării Cățelu din Capitală, în această dimineață, în jurul orei 3. Cinci persoane au rămas încarcerate după ce mașina acestora s-a răsturnat. Conducătorul auto cu care s-au lovit a fost intubat și dus de urgență la spital.

Accidentul s-a produs după ce unul dintre șoferi ar fi încercat să vireze pe o stradă lăturalnică fără să se asigure, scrie Antena3.ro.

Șapte persoane, printre care și doi minori de 16 și 17 ani, au fost victime ale accidentului. Cinci dintre acestea au rămas blocate sub fiare și au avut nevoie de echipele de descarcerare.

Aceștia au fost duși la spitalele Marie Curie și Grigore Alexandrescu din București pentru a primi îngrijiri medicale.

După impact, șoferul uneia dintre mașini a fost intubat.

Medicii care s-au deplasat la fața locului au stabilizat toate victimele și le-au transportat la mai multe spitale.

Polițiștii au deschis un dosar penal și fac cercetări pentru a afla cu exactitate cum s-a petrecut totul.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies