O mândră Tesla și un Golf voinic au blocat liniile de tramvai 16 și 36. Șoferii au urcat pe șine pe Petricani și-au rămas cocoțați

07 nov. 2023
24930 Afișari
O mândră Tesla și un Golf voinic au blocat liniile de tramvai 16 și 36. Șoferii au urcat pe șine pe Petricani și-au rămas cocoțați
O mândră Tesla și un Golf voinic au blocat liniile de tramvai 16 și 36. Șoferii au urcat pe șine pe strada Petricani și-au rămas cocoțați | Sursa foto: Ai parcat ca un bou București/Facebook

O Tesla cocoțată pe linia de tramvai e o imagine cu care nu ne delectaserăm încă prin traficul din București (Golf parcă, toptuși, am mai văzut în situația aceasta dificilă)

Dar linia de tramvai de pe Strada Petricani este, probabil, posedată de un demo care-i face periodic pe șoferii extraordinar de grăbiți (spre deosebire de noi, ceilalți, care stăm în blocajele din trafic de plăcere😜) s-o ia pe acolo, exact pe unde s-a petrecut și necazul de astă seară.

Și, deseori, „pe-acolo” chiar nu se poate circula cu autoturismul, care rămâne blocat pe pe șine. Că rămâne blocată mașina șoferului convins că-i mai șmecher decât toți ceilalți plictisitoti care circulă regulamentar, pe șosea, e una, problema mare e că blochează și circulația tramvaielor, adică exact ce s-a întâmplat în această seară pe strada Petricani, la intersecția cu Fabrica de Glucoză..

STB a anunțat problema apărută în circulația mijloacelor de transport în comun pe contul său de X (Twitter)

Liniile 16 și 36 – blocate pe Str. Petricani, în zona statiei Sos. Fabrica de Glucoza, pe sensul spre Piata Sfanta Vineri, respectiv spre Republica. Cauza: eveniment de circulatie terti produs pe calea de rulare. Tramvaiele intorc in bucla de la Bd. Lacul Tei.

„Ha! Tesla fură curent de la tramvai!”

După vreo jumătate de oră, Tesla și cu fratele Golf au eliberat șinelele de tramvai, circulația pe liniile 16 și 36 a revenit la normal pe strada Petricani,

Un membru al comunității „Ai parcat ca un bou București”, martor al incidentului, a făcut fotografia și a însoțit-o de acest comentariu plin de năduf:

Săteanu’ intelectual care salvează el planeta… ce și-a zis Ghiță ciobanu’, dacă are mașină pe curent poate să meargă pe linia de tramvai. 

Nici șoferul Golfului nu scapă de comentarii în comunitate:

Ala din Golf a strănutat, e sărit de pe șine.

Înapoi la Tesla, sarcasmul continuă:

Fură curent de la tramvai!

Nota B365.ro – Altele de prin București, din ultimele ore:

Cookies