Mămica-ninja din București. Nu parca aiurea dacă nu vrei s-o pățești! FOTO

09 mart. 2021
672 Afișari
Mămica-ninja din București. Nu parca aiurea dacă nu vrei s-o pățești! FOTO

Ți-ai parcat mașina pe trotuar? Treaba ta, o faci pe barba ta!! Posibil să dai peste o mămică nervoasă din București. Foarte nervoasă pe bună dreptate.

O mămică furioasă și-a lăsat autograful pe capota unei mașini parcate razna în București

O mămică furioasă s-a răzbunat pe un şofer care şi-a parcat maşina pe trotuar, pe o stradă din Bucureşti, blocând în totalitate trotuarul.

Femeia, care îşi plimba copilul cu un căruţ, nu a putut trece pe trotuar în momentul în care a întâlnit maşina parcată, fiind astfel nevoită să o ocolească pe stradă.

Furioasă, mămica a pus mâna pe un marker de culoare verde şi i-a lăsat şoferului un mesaj pe capota maşinii.

„Boule, eu trebuie să merg pe stradă cu căruciorul. Se lasă un metru distanţă”, a fost mesajul pe care mămica l-a lăsat şoferului.

Se interzice parcarea pe trotuar

Acum două ar fi aspectele acestei povești. În primul rând era vorba de 1,5 metri, nu de 1 metru – iar acest lucru apărea în codul rutier vechi. Acum, noul cod nu mai permite în nici un fel parcarea mașinii pe trotuar, chiar dacă acesta este foarte lat și rămâne loc de trecere. Iar amenda este între 290 şi 435 de lei, la care se adaugă şi două puncte de penalizare.

Al doilea aspect – nici mămica furioasă nu a făcut chiar ceee ce trebuie. Operațiunea “markerul” poate fi interpretată lesne ca act de vandalism și este incriminată de Art 253 Cod Penal (Distrugerea) și pedepsită cu închisoarea de la 3 luni la 2 ani sau amendă.

Mesajul mămicii pentru șofer

Sursă foto: NewsBucuresti.ro

Cookies