O mămică din București spune că ar fi fost victima unor agresiuni în Parcul Drumul Taberei. „Ne jignesc, aruncă cu pietre în noi și fură de la copii, autoritățile să ia măsuri!”

08 sept. 2023
613 afișări
O mămică din București spune că ar fi fost victima unor agresiuni în Parcul Drumul Taberei. „Ne jignesc, aruncă cu pietre în noi și fură de la copii, autoritățile să ia măsuri!”
O mămică din București spune că ar fi fost victima unor agresiuni în Parcul Drumul Taberei. „Ne jignesc, aruncă cu pietre în noi și fură de la copii, autoritățile să ia măsuri!”. Imagine simbol: Unsplash

O bucuresteancă a povestit cum mai multe persoane sunt adesea agresate, atât fizic, cât și verbal, în Parcul Drumul Taberei, iar autoritățile nu iau măsuri. Sperând că va rezolva ceva, femeia a postat pe Facebook, într-un grup public.

Femeia spune că și ea a fost victima agresiunilor

O mămică din Drumul Taberei a povestit, în mod public, pe Facebook, că în Parcul Drumul Taberei ar avea loc adesea evenimente neplăcute. Spre exemplu, un grup format din 6 minori ar agresa, verbal și fizic, femeile cu copii sau femeile în vârstă. Inclusiv bucureșteanca ar fi fost victima agresiunilor:

Respectiv, atât eu, cât și alte persoane, femei în vârstă sau cu copii mici, sunt victimele unor agresiuni fizice și verbale, fiind expuse pericolului de a-și pierde sănătatea sau să aibă siguranța fizică afectată.
Autorii acestor agresiuni fizice și verbale sunt cunoscuți de către marea majoritate a cetățenilor care frecventează Parcul Drumul Taberei.”

Femeia spune că problemele persistă de 3 ani, însă autoritățile nu au luat măsuri.

Ies în Parcul Drumul Taberei zilnic să mă recreez și să mă relaxez, dar am constatat că, de aproximativ de 3 ani, sunt diverse probleme care se ivesc în spațiul public și sunt de competența organelor de ordine să fie soluționate”, a spus bucureșteanca.

Minorii ar arunca cu pietre în persoanele în vârstă

Femeia a mai povestit că minorii respectivi aruncă cu pietre în persoanele în vârstă și fură de la copii.

În plus, cei 6 ar fi susținuți de către un cuplu de persoane în vârstă de 40-50 de ani, care le-ar lua apărarea. În cazul în care cineva ar îndrăzni să le atragă atenția minorilor, cuplul ar riposta și ar începe să amenințe.

(…) Cei 6 minori comit diverse fapte, aruncă cu pietre în persoanele în vârstă, comit infracțiuni de tâlhărie asupra copiilor minori, fiind sustinuți de un cuplu format dintr-o femeie cu vârsta cuprinsă între 40-50 ani și un bărbat cu vârsta cuprinsă între 40-50 ani, persoane care sunt foarte agresive verbal, care proferează amenințări cu acte de violență și cu moartea în situația în care cineva din public indrăznește să atragă atenția grupului de minori sau să le facă observație să înceteze”, povestește femeia.

Bucureșteanca a făcut aceste informații publice în speranța că problema va fi rezolvată de către autorități și că, inclusiv primarul Sectorului 6 va fi conștient de cele întâmplate.

De asemenea, doresc ca această sesizare să intre în atenția Secției 25 Poliție, cât si a Politiei Locale Sector 6.
Va rog respectuos să sesizați Direcția Generală de Asistență Socială a Sectorului 6 pentru a dispune măsuri legale în consecință.”

Te-ar putea interesa și:

Cookies