O mamă s-a aruncat de pe un bloc din Timișoara împreună cu cei doi copii ai ei. Toți trei au murit

03 mai 2022
5681 Afișari
O mamă s-a aruncat de pe un bloc din Timișoara împreună cu cei doi copii ai ei. Toți trei au murit
O mamă s-a aruncat de pe un bloc din Timișoara împreună cu cei doi copii ai ei. Toți trei au murit | Foto simbol. Sursa: Unsplash

Am auzit despre tragedia asta prima dată în metrou, în București. Undeva între Piața Muncii și Iancului , o tânără a sunat-o pe mama ei: “Mama, ai auzit de mama aia care s-a aruncat de pe bloc împreună cu copiii ei? E destul de aproape de noi… Doamne, mamă, ce nenorocire! Oare ce poate determina o mamă să se omoare cu tot cu copiii ei?!?”

O mamă și-a luat copiii de mână și s-a aruncat în gol

Pe urmă, metroul a prins viteză, semnalul s-a cam dus, dar a venit stația, am coborât din tren, am ieșit la suprafață la Piața Iancului și am căutat știrea. Am găsit-o, pe Opinia Timișoarei, așa era, așa scria: la Timișoara, o mamă s-a aruncat de pe un bloc de 10 etaje împreună cu cei doi copii ai ei. Unul avea 3 ani, celălalt avea 6 ani. Toți trei au murit.

Tragedia asta s-a întâmplat azi-dimineață, până în ora 10. La ISU Timiș, telefonul a sunat pe la fără un sfert:

Am fost solicitați să intervenim pentru acordarea primului ajutor la trei victime inconștiente. La locul evenimentului s-au deplasat forțe și mijloace din cadrul Detașamentelor 1 și 2 de Pompieri Timișoara, cu 4 echipaje SMURD.

Mama și unul dintre copii au murit aproape pe loc. Al doilea copil, la scurt timp

Echipajele au ajuns la fața locului. iar la fața locului au găsit trei victime: mama și cei doi copii. 

Blocul de pe care (sau din care femeia s-a aruncat are 10 etaje, dar pompierii spun că „nu se cunoaște nivelul de la care cei trei au căzut”. 

Femeia, care avea aproximativ 30 de ani, și cel mai mic dintre copii au murit la scurt timp după ce s-au lovit de caldarâm. Copilul mai mare, o fetiță până în șase ani, era încă în viață. Dar nu pentru multă vreme. A murit și ea la scurt timp.

Știre mai îngrozitoare ca asta n-am mai aflat de foarte multă vreme.

Cookies