O macara a făcut zob o mașină parcată pe Șoseaua Giurgiului. Șoferul utilajului a făcut atac de panică și a fost transportat la spital

02 mai 2024
577 afișări
O macara a făcut zob o mașină parcată pe Șoseaua Giurgiului. Șoferul utilajului a făcut atac de panică și a fost transportat la spital
O macara a făcut zob o mașină parcată pe Șoseaua Giurgiului. Șoferul utilajului a făcut atac de panică și a fost transportat la spital | Sursa foto: Captură Digi24

O macara s-a prăbușit peste o mașină care era parcată lângă o benzinărie de pe Șoseaua Giurgiului din București. Din fericire, nimeni nu se afla în mașină atunci când s-a produs incidentul. Șoferul utilajului a suferit un atac de panică și a fost transportat la spital.

O macara a făcut zob o mașină parcată pe Șoseaua Giurgiului

Miercuri după-amiază, 1 Mai, o macara s-a prăbușit peste o mașină ce era parcată pe Șoseaua Giurgiului din Sectorul 4, lângă o benzinărie.

Din informațiile oferite de Digi24.ro, ar fi vorba de o lucrare în zonă, la niște țevi.

Automacaraua, în timp ce ridica un container de gunoi, a căzut peste o mașină care era parcată.

Șoferul de pe automacara a suferit un atac de panică, motiv pentru care a avut nevoie de îngrijiri medicale. El a fost transportat de un echipaj SMURD la spital.

Cei care realizau lucrările la țevile de pe Șoseaua Giurgiului trebuie să stabilească cum s-a produs incidentul, fiind foarte aproape și de pompele de benzină.

Două mașini au fost strivite de un copac

Tot pe Șoseaua Giurgiului din Sectorul 4, pe data de 24 aprilie 2024, pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov” un membru publica mai multe imagini cu un arbore care a făcut zob două mașini parcate.

Un copac a făcut zob două mașini parcate pe Șoseaua Giurgiului | Sursa foto: Info Trafic București și Ilfov/Yo B. - Facebook
Un copac a făcut zob două mașini parcate pe Șoseaua Giurgiului | Sursa foto: Info Trafic București și Ilfov/Yo B. – Facebook

Copacii uscați sunt o problemă serioasă în București. Pentru a primi un aviz de defrișare sau măcar unul de toaletare durează luni, uneori chiar ani.

În perioada 2021-2023, la Primăria Capitalei au fost depuse 20.000 de avize de toaletare și defrișare arbori, iar municipalitatea a emis doar 1.400, potrivit datelor oferite de instituție, în iunie 2023, la solicitarea HotNews.ro.

Primarii de Sector se plâng că Primăria Capitalei emite greu avize sau n-o face deloc, nici pentru arborii uscați sau cei care prezintă un pericol.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies