O lideră AUR a fost arestată. Este acuzată într-un dosar de proxenetism

06 mart. 2021
757 afișări
O lideră AUR a fost arestată. Este acuzată într-un dosar de proxenetism

O lideră AUR a fost arestată, ea fiind acuzată într-un dosar de proxenetism. Este vorba despre Viorica Ancuţa Cârcu, fostă membră și în PRM.

O lideră AUR a fost arestată după ce poliţiştii din Bistriţa-Năsăud au pus în aplicare un mandat de reținere preventivă pe numele Vioricăi Ancuţa Cârcu, care este acuzată de proxenetism.

Viorica Ancuţa Cârcu se află în custodia poliţiştilor şi va fi dusă în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, transmit poliţiştii.

„Poliţiştii din Bistriţa-Năsăud au pus în aplicare, vineri seară, un mandat de arestare preventivă emis pe numele unei femei de 38 de ani, acuzată de proxenetism. În această seară, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale- Compartimentul Urmăriri au pus în aplicare un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, emis în cursul acestei zile, de către Judecătoria Turda. Mandatul a fost emis pe numele unei femei de 38 de ani, din Rebrişoara, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări pentru comiterea infracţiunii de proxenetism”, transmite IPJ Bistriţa -Năsăud.

Mandatul a fost emis de Judecătoria Turda, procurorii acuzând-o pe Cârcu că ar fi înlesnit practicarea prostituției de către două tinere în clubul moștenit de la fratele ei.

„Dispune arestarea preventivă a inculpatei C. V.-A., cercetată cu privire la săvârşirea infractiunii de proxenetism, faptă prev. de art. 213 alin.1 din C.pen., rap la art. 213 alin. 4 din C.pen., cu aplic. art.35 alin.1 din Codul penal, pentru o perioadă de 30 de zile începând cu data punerii în executare a mandatului de arestare preventivă”, se arată în hotărârea instanței.

În dosarul cunoscut sub numele ”Proxeneții de Tenerife” s-au mai emis mandate de arestare pentru încă patru persoane, care în momentul de față nu se află în țară.

O lideră AUR a fost arestată. ”Eu nu contorizez păsărica nimănui”

„Sunt în țară. Sunt în Rebrișoara. Am venit să-mi sărut copilul, să-mi iau energie de la băiețelul meu de doi ani și nouă luni, să-mi pregătesc valiza și să plec. Pentru că nu credeam că în statul de drept cineva mai poate fi privat de libertate fără nicio probă!”, a spus Cârcu, întrebată dacă se predă în urma deciziei de arestare preventivă..

Ea susține că este prim-vicepreședinte al filialei AUR Galați, acolo unde este membru cu adeziune semnată.

Referitor la activitățile în legătură cu care o acuză procurorii, ea confirmă că deține un club unde „domnii plătesc băutura fetelor” care lucrează în local, dar că nu este treaba ei ce fac angajatele după program iar ea, personal, „nu contorizează păsărica nimănui”.

„Eu administrez un local care mi-a rămas de la fratele meu mort. Acolo la mine nu există ce se spune. Nu mă interesează ce fac fetele după program. Acolo, clientul vine, plătește băutura la fete, care fac cu mine jumate. Nu mă interesează ce fac fetele după program, pentru că eu nu contorizez păsărica nimănui. Niciodată. Eu mă duc la localul meu din patru în patru luni. Eu nu determin! Este un fel de karaoke, unde clientul plătește o șampanie și stă de vorbă cu fata. Fetele au contract, li se plătește tot ce ține de asigurări sociale, au comision și, bineînțeles, rezidență! Voi dovedi public că este o făcătură acest dosar”, a spus Cârcu într-o intervenție la jurnalul Antena 3.

Viorica Ancuța Cârcu a reacționat și pe Facebook

Membra AUR a scris și pe Facebook după decizia instanței.

„Am aflat cu stupoare ca in dupa-masa asta a fost admisa propunerea de arestare facuta pe numele meu. Nu credeam sincer ca in Statul de drept “romania” cineva mai poate fi privat de libertate fara nicio proba. Sper ca in raport de mine nu s-a comis vreo eroare judiciara si pur si simplu am fost tratata la pachet cu ceilalti inculpati, fiind cu totii arestati fara nicio diferenta. In cateva zile voi avea contestatia in fata Tribunalului Cluj, unde am inteles ca judecatorii sunt mai bine pregatiti decat la judecatoria campia turzii. Imi pun (inca) toata increderea in justitie ca va face dreptate in cazul meu”, a scris ea.

Corneliu Vadim Tudor a acuzat-o că este prostituată

Ancuța Cârcu a fost și membru PRM, plecând cu scandal din partidul fondat de CV Tudor, după ce acesta a acuzat-o că este prostituată.

”Ea s-a prostituat la benzinăria din Bistriţa, pe urmă a plecat în Spania, America, s-a prostituat şi acolo. Cereţi studiile acestei Cârcu, la 31 de ani are nouă clase, că a fost exmatriculată de la liceu pentru prostituţie!”,  spunea la momentul respectiv liderul formațiunii, Corneliu Vadim Tudor.

Cookies