O handbalistă de 27 de ani, printre victimele ACCIDENTULUI de la Clinceni

de:
19 oct. 2015
0 Afișari
O handbalistă de 27 de ani, printre victimele ACCIDENTULUI de la Clinceni

UPDATE: Astăzi se aşteaptă rezultatul necropsiei în cazul handbalistei Andreea Nica, în vârstă de 27 de ani şi a paraşutistului Dan Floroiu, de 49 de ani, care şi-au pierdut viaţă, în accident. 

TRAGEDIE pe aerodromul de la Clinceni, duminică dimineață. Trei paraşutişti s-au prăbuşit în gol în timp ce executau mai multe salturi de antrenament. Potrivit primelor informaţii, se pare că aceştia s-au lovit în aer, în cădere. În urma incidentului, o persoană a murit pe loc. La câteva ore de la tragedie, o a doua persoană, o elevă de aproximativ 27 de ani, a murit la spital. Este vorba despre handbalista Andreea Nica, legitimată la clubul de handbal din Slobozia.  Ea a sărit cu paraşuta cu instructorul Adrian Constandache, în vârstă de aproximativ 43 de ani, urmaţi de un alt paraşutist, Daniel Floroiu, de aproape 50 de ani.

Ultimul paraşutist ar fi sărit prea devreme şi s-a ciocnit de cei doi, la o înălţime de 70 de metri. Floroiu a intrat în stop cardio-respirator şi a decedat la locul accidentului. Tânăra, care era conştientă, a fost transportată la Spitalul Universitar, unde a decedat. Instructorul, aflat şi el în stop cardio-respirator, a fost transportat la Spitalul Floreasca și este in stare gravă.

Sursa: realitatea.net

Cookies