O haită de câini dă târcoale capelei din București unde este depusă Ana Oros, femeia ucisă de o haită de câini

26 ian. 2023
3204 afișări
O haită de câini dă târcoale capelei din București unde este depusă Ana Oros, femeia ucisă de o haită de câini
O haită de câini dă târcoale capelei din București unde este depusă Ana Oros, femeia ucisă de o haită de câini | Sursă foto: Captură-Antena 3 CNN

O haită de câini a fost văzută, în această dimineață, la capela de la Cimitirul Giulești Sârbi din București, capelă unde este depusă Ana Oros. Femeia a murit în urma unui atac al animalelor fără stăpân ce umblă libere în zona Lacul Morii din Sectorul 6.

Haită de câini, văzută la capela unde e depusă Ana Oros

Conform informațiilor transmise de Antena 3 azi dimineață, la capela unde este depus trupul neînsuflețit al femeii care a fost atacată de o haită de câini la Lacul Morii în București, au fost surprinși mai mulți câini maidanezi, ca o ironie tristă a sorții.

Imediat a fost sesizată ASPA de către Poliția Locală a Sectorului 6 al Capitalei. Cu toate astea, până la momentul la care este scris acest articol, echipajele ASPA nu s-au prezentat la fața locului pentru a prinde animalele pentru a le duce într-un adăpost.

Ziariștilor le-a fost frică de animalele prezente la capelă, acestea fiind agresive. Oamenii din cartier declară că o altă haită de câini este văzută mai mereu prin zonă. Aceștia au spus că se tem de animalele care umblă libere pe străzile Capitalei.

Ultim omagiu adus Anei Oros astăzi

Rudele și prietenii Anei îi vor aduce astăzi un ultim omagiu femeii la capela de la Cimitirul Giulești Sârbi din București. În această seară, trupul neînsuflețit al Anei va fi dus la Baia Mare, unde va fi înmormântată alături de părinții săi.

Povestea femeii sfâșiate de câini

Ana Oros, o femeie în vârstă de 43 de ani a fost atacată de o haită de câini sâmbătă dimineața când a ieșit la alergat în zona Lacul Morii în București. Acum aproximativ un an, în luna aprilie 2022, Ana trecuse printr-o întâmplare asemănătoare, când a ieșit la alergat lângă digul Lacul Morii.

Atunci femeia a fost atacat de câinii maidanezi din zonă, suferind răni multiple la cap și membre. A fost ajutată de doi bicicliști și dusă la spital. În urma atacului de anul trecut, Ana Oros a supraviețuit.

Din nefericire, acum, atacul patrupedelor i-a fost fatal, femeia murind din cauza rănilor multiple.

Cookies