O gașcă veselă de pisoi mici și chipeși caută părinți prin București: „Mănâncă deja hrană uscată și fac la litieră”

03 iun. 2024
7823 afișări
O gașcă veselă de pisoi mici și chipeși caută părinți prin București: „Mănâncă deja hrană uscată și fac la litieră”
O gașcă veselă de pisoi mici și chipeși caută părinți prin București: „Mănâncă deja hrană uscată și fac la litieră” | Sursa foto: Animale pierdute/găsite în București/Ilfov/România - Facebook

O gașcă de pisoi se dă spre adopție în Sectorul 6 din București. Mai mulți pui de pisică așteaptă să ajungă la familii iubitoare: „Mănâncă deja hrană uscată și fac la litieră.”

Cinci pisoi așteaptă să fie adoptați

Pe grupul de Facebook „Animale pierdute/găsite în București/Ilfov/România” a apărut un anunț important. Mai exact, este vorba despre niște pisoi care așteaptă să fie aoptați de o familie iubitoare. Cinci la număr, aceștia au o lună și jumătate.

În total, au fost șapte, dar doi dintre puiuți și-au găsit deja stăpâni. Blănoșii mănâncă deja hrană uscată și fac la litieră, mai au nevoie doar de o nouă casă.

Deocamdată, pisoii se află într-un depozit de flori, unde s-au și născut, însă proprietarii vor pleca din țară în aproimativ o lună. Dacă nu își vor găsi familii, aceștia „vor fi lăsați în stradă, unde nu sunt obișnuiți și unde există pericole.”

Femeia care a publicat postarea anunță că doritorii pot lua legătura cu ea. În prezent, blănoșii se află în Sectorul 6 din Capitală.

Pentru adopție, 5 puiuți de cca. 1 lună jumate.
Din cei 7 frați, 2 au plecat deja împreună la familia care și-a exprimat dorința acum o săptămână și s-au adaptat perfect. Toți 5 mănâncă deja hrană uscată și fac la litieră. Momentan se află într-un depozit de flori unde s-au născut întâmplător, însă proprietarii vor pleca în cca. 1 lună din țară și vor fi lăsați pe stradă, unde nu sunt obișnuiți și există pericole. Cine își dorește, are suflet pentru animale și e om serios, să mă contacteze în privat sau comment la post și vă contactez eu. Vă rog share. Poate mai există iubitori de pisici, nu se știe de unde apare șansa. Mulțumesc!
București, Sector 6.

  • Cei care doresc să adopte un blănos pot lua legătura cu femeia AICI.

Pui de pisică sunt adorabili, detaliu care se observă în imaginile și clipul video postate pe Facebook.

Registrul Național de Evidență a Pisicilor cu Stăpân

O petiție Declic cere înființarea Registrului Național de Evidență a Pisicilor cu Stăpân. Mii de persoane doresc un asfel de registru pentru pisici, așa cum există deja pentru câini. Mai exact, atunci când un câine se pierde, un medic veterinar îi poate scana microcipul și poate să găsească stăpânul, intrând în baza de date.

Citește și:

Cookies