O gașcă de tineri a avut parte de o surpriză cu pene într-un meniu McDonald’s din București. „Măcar știu că e carne de pui. Da’ ține-o bine, să nu zboare!”

25 mai 2023
412 Afișari
O gașcă de tineri a avut parte de o surpriză cu pene într-un meniu McDonald's din București. „Măcar știu că e carne de pui. Da' ține-o bine, să nu zboare!”
O gașcă de tineri a avut parte de o surpriză cu pene într-un meniu McDonald's din București. „Măcar știu că e carne de pui. Da' ține-o bine, să nu zboare!”. Sursa foto: Tik Tok/ markonessss

Câțiva bucureșteni au avut parte de o surpriză neplăcută atunci când au mers să mănânce la un resturant McDonald’s din Capitală.

„Mai mâncați la Mc”

Un grup de tineri a mers să mănânce la restraurantul McDonald’s Morarilor din Sectorul 3 al Capitalei. Aceștia și-au comandat un meniu cu aripioare picante, dar nu se așteptau să le primească cu tot cu pene.

Ia uitați ce se întâmplă, na. Mai mâncați la Mc.” a spus unul dintre tineri

Unul dintre tineri a postat pe Tik Tok un clip video în care arată ce a primit după ce a comandat un meniu cu aripioare la restaurantul fast-food. În clip se observă că una dintre aripioarele comandate a venit cu tot cu pene.

Probabil cei care au prăjit carnea nu au fost atenți și nu au curățat-o bine înainte.

Chiar dacă situația nu a fost una plăcută, tinerii au ironizat-o. Pare că videoclipul a fost făcut mai mult pentru a amuza internauții, nu pentru a-i îngrijora. În clip se aud chiar și râsetele persoanelor de pe fundal.

Tik Tok-ul postat de tânăr a ajuns viral, strângând peste un milion de vizualizări și 40.000 de aprecieri. De asemenea, au existat și sute de comentarii din partea internauților. Unii au râs, alții au fost deranjați de ceea ce au găsit băieții în mâncare.

O internaută a spus că și ea, la rândul ei, a găsit o astfel de aripioară la McDonald’s din Cora Pantelimon:

Și eu am găsit așa la Mc-ul din Cora Pantelimon.” – R. G.

Alt internaut a spus că la McDonald’s Morarilor a găsit un vierme în carne, în urmă cu ceva timp:

Și eu tot la Mc Morarilor am găsit într-un sandviș un virme în carne.” – I.

Câteva dintre comentarii

  • „Măcar știu sigur că e carne de pui.” – V. S.
  • „Mc-ul îți dă aripi.” – M. V.
  • „Ce? Folosesc găină reală?” – R.
  • „Mai avea puțin și zbura din mână.” – I.
  • „Ieri am pățit și eu așa. A fost ultima dată.” – G. L

Te-ar putea interesa și:

Cookies