O găină (probabil evadată dintr-un coteț de balcon) a ieșit la plimbare pe la Dristor. S-a cocoțat calmă pe-un rond cu iarbă verde și a întors spatele nebuniei din trafic

30 mai 2023
769 Afișari
O găină (probabil evadată dintr-un coteț de balcon) a ieșit la plimbare pe la Dristor. S-a cocoțat calmă pe-un rond cu iarbă verde și a întors spatele nebuniei din trafic
O găină (probabil evadată dintr-un coteț de balcon) a ieșit la plimbare pe la Dristor. S-a cocoțat calmă pe-un rond cu iarbă verde și a întors spatele nebuniei din. trafic. Sursa foto: Instagram/ Scară, frumos

O găină a ieșit la plimbare prin Sectorul 3 al Capitalei și s-a oprit pe un spațiu verde din Dristor, pentru a se odihni. Nu îi știm istoria, sau din ce curte a venit, dar a ajuns într-un rond din Dristor, unde și-a luat puțin timp pentru a-și odihni piciorușele.

„Și-au pierdut aștia de la KFC găina”

O găină a fost surprinsă urcată pe un spațiu verde cu copăcei din Dristor. Aceasta stătea singură. Ori se odihnea, ori stătea acolo de pază la spațiul verde, să nu cumva să îl strice cineva. Găinușa a atras rapid privirile trecătorilor.

Un trecător a surprins momentulși l-a fotografiat, după care imaginea a fost postată de pagina de Instagram „Scară, frumos”. Ce-i drept, fotogenică găină! Stătea liniștită și privea în jur.

Pagina „Scară, frumos” este cunoscută pentru postări cu scări de bloc sau zone din Capitală (și nu numai) în care sunt întâlnite lucruri neobișnuite. De la dragoni și OZN-uri pe case, la găini care se plimbă nestingherite prin Dristor.

În scurt timp, găinușa din Dristor a devenit destul de populară pe Instagram. În doar câteva ore, postarea a strâns aproape 2.000 de aprecieri din partea internauților.

Unii dintre ei au ironizat situația, alții s-au mirat de faptul că o găină se plimbă liniștită prin Sectorul 3 al Capitalei.

Un internaut a spus că probabil găina a fugit de la KFC și de accea ar fi ajuns în Dristor:

Și-au pierdut ăștia de la KFC găina.” – S. A.

Câteva dintre comentarii

  • Cotcodac” – I. C.
  • „Ce caută o găină în București?” – D. O.
  • „D. O., ai puțin respect pentru primarul Sectorului 3, ok?” – I. P.
  • „A, e vecina de la parter.” – T.

Te-ar putea interesa și:

Cookies