ARHIVA B365

O firmă fără angajați, singura ofertă pentru 3.000 de telefoane inteligente care le cumpără STS

Potrivit www.termene.ro, firma a fost înființată în anul 2003, este controlată integral de Mihaela Romilă și are ca obiect principal de activitate comerțul cu ridicata al mobilei de birou.

Anul trecut, firmei fără angajați i-a fost atribuit direct, fără licitație electronică, de către Unitatea Militară 02003 Constanța, un contract de furnizare a 200 de tablete cu sistem de operare Android, în valoare de 90.803 lei fără TVA.

Tot în 2008, și Engie Romania i-a atribuit un contract pentru furnizare de televizoare și videoproiectoare, iar Clubul Sportiv Municipal București, aflat în subordinea Primăriei Capitalei, a cumpărat de la aceasta tablete Apple iPad Pro în valoare de 48.480 lei, respectiv 3.232 lei bucata.

Și Primăria municipiului Constanța a cumpărat de la A.M.S. Expert Consult telefoane mobile pentru angajați. Firma a câștigat până acum, potrivit datelor din sistemul electronic de achiziții publice, peste 100 cumpărări directe. Romilă mai deține 80% din MC Birotică SRL, cu afaceri zero în 2018 și obiect de activitate „intermedieri în comerțul cu produse diverse”. Restul de 20% din capital este deținut de Iulia Zamfir.

Sursa: profit.ro


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button