O firmă de CATERING a încasat milioane de EURO din măturatul peroanelor la METROU

de:
19 mai 2016
1 Afișari
O firmă de CATERING a încasat milioane de EURO din măturatul peroanelor la METROU

În ultimii doi ani, compania Metrorex a decontat firmei Libro Events peste 10 milioane de lei pentru servicii de curățenie. Mai exact, Metrorex decontează o factură de peste 125.000 de euro, în fiecare lună, pentru cei câțiva angajați care mătură zilnic stațiile de metrou, scrie Capital.ro.

Libro Events, firma care se bucură de decontarea facturilor de peste 550.000 de lei/lună pentru serviciile de curățenie de la metrou, a avut un parcurs surprinzător după câștigarea contractului de servicii de salubrizare în spaţiile publice şi tehnice din staţiile de metrou şi în trenuri, precum şi colectarea gunoiului.

În 2014, după semnarea contractului cu Metrorex, Libro Events și-a schimbat domeniul de activitate. Dacă până atunci, Libro Events avea ca domeniu principal de activitate domeniul bazelor sportive și catering, după ce au câștigat contractul de salubrizare cu Metrorex, patronii firmei de caterig s-au specializat în activități generale de curațenie interioară a clădirilor. Potrivit Ministerului Finanțelor, cifra de afaceri a ajuns la 126 milioane lei în 2015, față de 34,5 milioane lei în 2014. În 2013, înainte de a câștiga contractul de salubrizare cu Metrorex, Libro Events a înregistrat o cifră de afaceri de numai 6,9 milioane lei și avea 65 de angajați.

Cookies