O firmă a sectorului administrat de Robert Negoiță s-a înscris la o licitație în Sectorul 6, pentru cinema Favorit. Ciprian Ciucu, surprins: Să nu facă vreo bucurie și să-mi facă probleme

27 nov. 2022
2761 Afișari
O firmă a sectorului administrat de Robert Negoiță s-a înscris la o licitație în Sectorul 6, pentru cinema Favorit. Ciprian Ciucu, surprins: Să nu facă vreo bucurie și să-mi facă probleme
Proiectul viitorului Centrul Cultural Favorit./ Facebook Inițiativa pentru Drumul Taberei

O firmă a Consiliului Local Sector 3 s-a înscris la licitația pentru refacerea cinematografului Favorit, din Sectorul 6, a dezvăluit primarul Ciprian Ciucu care a reacționat ”a fost o surpriză”.

La licitația organizată de Primăria Sectorului 6 pentru continuarea lucrărilor de modernizare a Cinematografului Favorit s-au înscris trei firme, între care și o companie a Consiliului Local Sector 3, a afirmat primarul Ciprian Ciucu, într-un interviu pentru Hotnews.

”A fost o surpriză că dl. Negoiță este interesat să facă lucrări în Sectorul 6”, a spus edilul din sectorul opus geografic.

”Vă dați seama, că eu nu intervin în niciun fel, adică să fie foarte clar, dar a fost o surpriză că ei s-au prezentat la licitație, că domnul Negoiță a fost interesat să facă lucrări în Sectorul 6.

Să nu facă vreo bucurie și să-mi facă probleme că primar ne-primar eu o să fiu foarte foarte ferm si cu contactul, nu zic că o să câștige, habar n-am și să câștige, dar uite ce s-a întâmplat.”, a mai declarat Ciucu.

La licitație s-au prezentat trei firme, a afirmat primarul din 6: Aedificia Carpați, ”cei care au făcut inițial lucrarea și nu mai puteau să continue lucrările”, s-a mai prezentat încă o firmă, ”care nu mai știu cum se cheamă” și firma Consiliului Local Sector 3.

Care este situația refacerii Cinema Favorit

Cu lucrările blocate la cinematograful Favorit, până în primăvară va fi ales un câștigător al licitației și vor reîncepe lucrările, a mai spus acesta. Termenul de execuție este de 2 ani.

”Am avut curaj până la urmă să opresc contractul. Constructorul a refuzat de un an de fapt să înainteze la modul real, au crescut foarte mult prețurile, și am luat o decizie de a pune în conservare lucrările și de a rezilia contractul și am făcut bine, că nici acum nu eram deblocați. Am fi fost în situația Prelungirii Ghencea.

În acest moment știu că s-au deschis ofertele și dacă nu mă înșel, s-ar putea să fie ceva contestație. Dar știu cu siguranță că procedura de atribuire este într-o fază extrem de avansată și mi se pare că există o perioadă de contestații la CNSC.”, a precizat primarul Ciucu.

Cinematograful Favorit, construit în Drumul Taberei în perioada comunistă, a fost o perioadă îndelungată părăsit după ce nu a mai funcționat nici ca cinematograf, nici ca sală de jocuri.

 

Îți mai recomandăm și:

 

Cookies