O fetiță s-a electrocutat într-un parc din București. Minora a fost transportată la Spitalul Grigore Alexandrescu. Mama: „A căzut, leșinată”

08 aug. 2023
462 afișări
O fetiță s-a electrocutat într-un parc din București. Minora a fost transportată la Spitalul Grigore Alexandrescu. Mama: „A căzut, leșinată”
O fetiță s-a electrocutat într-un parc din București. Minora a fost transportată la Spitalul Grigore Alexandrescu. Mama: „A căzut, leșinată”. Sursa foto: Facebook/ ADPDU Sector 6

O fetiță s-a electrocutat în timp ce se juca într-un parc din Sectorul 6 al Capitalei. În urma incidentului, parcul a fost evacuat.

Cum s-a electorcutat fetița

Pe data de 7 august 2023, în jurul orei 20:55, polițiștii Secției 20 de Poliție din Capitală au fost sesizați, printr-un apel la 112, cu privire la faptul că, în locul de joacă pentru copii situat pe strada Tabla Buții din Sectorul 6, o fetiță s-a electrocutat, potrivit Digi24.

Minora se afla în parc cu mama sa în momentul incidentului.

Potrivit martorilor, fetița s-ar fi urcat pe un gard metalic, care delimita parcul, și, în momentul în care a atins un stâlp de iluminat, s-a electrocutat.

Mama copilei a declarat pentru observatornews.ro că fata ei a căzut pe jos, leșinată:

A căzut, leşinată. A curentat şi mai jos la nivelul meu, adică la 50 de centimetri. M-am atins şi eu de el puţin şi m-a ciupit.”

Imediat după momentul incidentului, mai multe persoane care se aflau în parc s-au panicat și au alertat autoritățile. Mama fetei nu mai știa ce să facă în momentul în care și-a văzut copilul în acea stare:

Am dat telefonul oamenilor din jur, am zis: „Sunaţi la salvare, că nu am ce să fac!“. Era inconştientă, se uita prin mine, gura încleştată.”

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, care au constatat faptul că minora se afla într-o ambulanță și primea îngrijiri medicale.

De asemenea, copila a fost transportată la Spitalul Grigore Alexandrescu din București, iar mama a declarat că aceasta este în afara oricărui pericol acum.

Parcul a fost închis după incident

Potrivit observatornews.ro, după incident, angajații firmei de iluminat au mers în parc și au oprit alimentarea cu energie electrică a acestuia. Ulterior, locul de joacă a fost închis.

În cauză se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa și:

Cookies