O fetiță în vârstă de 6 ani din București a fost agresată sexual de un vecin. Bărbatul a fost arestat preventiv

04 aug. 2022
873 Afișari
O fetiță în vârstă de 6 ani din București a fost agresată sexual de un vecin. Bărbatul a fost arestat preventiv
O fetiță în vârstă de 6 ani din București a fost agresată sexual de un vecin. Bărbatul a fost arestat preventiv | Sursă foto: Pexels

O fetiță de numai 6 ani din București a fost agresată sexual de un vecin. Polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au anunțat că în data de 3 august 2022, bărbatul a fost reținut.

Fetiță în vârstă de 6 ani din București, agresată sexual de un vecin

Cercetările în această cauză au fost începute în data de 21 iulie 2022. Mama victimei a sesizat autoritățile printr-un apel la numărul unic de urgență 112.

Femeia a relatat că fiica sa, o minoră în vârstă de 6 ani, a fost agresată sexual de către un vecin. În urma sezisării primite polițiști s-au deplasat la adresa din Sectorul 5 al Capitalei. Aici au descoperit persoana bănuită de comiterea infracțiunii, un bărbat în vârstă de 36 de ani.

În fapt, în cursul lunii iulie 2022, cu două zile înainte de sesizare, profitând de vârsta persoanei vătămate și de imposibilitatea de a se apăra, bărbatul ar fi atins-o și ar fi sărutat-o pe minoră în zonele intime, în timp ce se aflau la adresa de domiciliu a acestuia, în Sectorul 5, a transmis DGPMB, printr-un comunicat de presă.

Bărbatul a fost arestat preventiv

În cursul zilei de ieri, 3 august 2022, bărbatul bănuit de comiterea acestei infracțiuni a fost condus la sediul subunității în vederea audierilor.

În baza probelor ce au fost administrate în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Ulterior, instanța a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

La acest moment, cercetările în cauză sunt continuate de către polițiștii din cadrul Secției 24 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5. Bărbatul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală.

Punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală. Aceasta are ca scop de a crea cadrului procesual de administrare a probatoriului. Activitatea nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Cookies