O fetiţă dintr-un centru de plasament,la spital în Bucureşti că nu a avut cine să îi facă o injecţie

de:
26 iul. 2015
0 Afișari
O fetiţă dintr-un centru de plasament,la spital în Bucureşti că nu a avut cine să îi facă o injecţie

Copii dintr-un centru de plasament improvizat în comuna Periş trăiesc fără asistentă medicală, în grija femeii de serviciu sau a bucătăresei. Şefa centrului spune că salariile mici şi lipsa şpăgilor îi descurajează pe medicii tineri să se angajze aici. Urmăriţi un material filmat cu camera ascunsă, potrivit România TV.

O fetiţă de un an şi şapte luni din centrul de la Periş a fost dusă în acesst weekend cu ambulanţa la un spital din Bucureşti, pentru că nu a avut cine să-i facă o banală injecţie. O recunoaşte chiar şefa instituţiei, care admite că a ajuns cu totul întâmplător la birou în week-end. Şefa Centrului spune că nu s-a găsit nicio asistentă medicală dispusă să se angajeze aici. Motivul? Salariul mic şi lipsa şpăgilor.

„Nu vine nimeni pe banii ăştia, care sunt aici. Fetele mele vin de la Domneşti- Bragadiru pe un salariu de 10 milioane. La un centru unde nu mai pică nimic! Că dacă te duci într-un spital tot mai iei o ciocolată, îţi mai dă cineva un leu de-o ciungă, de ceva”, a declarat şefa centrului.

Cookies