O fetiță de 8 ani și-a rupt mâna, după ce leagănul în care se dădea s-a rupt. Întâmplarea a avut loc în Orășelul Copiilor din Sectorul 4

14 iul. 2023
427 Afișari
O fetiță de 8 ani și-a rupt mâna, după ce leagănul în care se dădea s-a rupt. Întâmplarea a avut loc în Orășelul Copiilor din Sectorul 4
O fetiță de 8 ani și-a rupt mâna, după ce leagănul în care se dădea s-a rupt. Întâmplarea a avut loc în Orășelul Copiilor din Sectorul 4 | Sursa foto: Facebook - D. Marcu

O fetiță de 8 ani a fost rănită după ce leagănul în care se dădea s-a rupt. Incindentul s-a produs într-un loc de joacă din Sectorul 4 al Capitalei. În urma acestuia, fetița a suferit leziuni la braț, pe față și la un picior.

Mama fetei a declarat pentru News.ro că a făcut sesizări la mai multe instituții. Își dorește ca niciun copil să nu se mai afle în pericol atunci când merge într-un loc de joacă.

Un leagăn dintr-un parc din Sectorul 4 s-a rupt, iar o fetiță a fost lovită

Incidentul s-a produs joi seară, în Parcul Orășelul Copiilor din Sectorul 4. Jurnalista D. Marcu a povestit întâmplarea pe Facebook:

O fetiţă a ajuns la UPU «Marie Curie» în această seară după ce leagănul în care se dădea s-a rupt. Copila are braţul şi umărul stâng în gips, contuzii la nivelul feţei şi pe picioare. S-a întâmplat totul la unul dintre spaţiile de joacă din Orăşelul Copiilor din sector 4, Bucureşti.

Fratele mai mare al fetiţei a fost cel care a chemat ambulanţa, iar tatăl a anunţat telefonic situaţia la primărie. Fetiţa are nevoi speciale şi în următoarea perioadă îşi va sista terapiile de recuperare pentru că are braţul şi umărul imobilizate. E nevoie de un avocat care să poată ajuta familia în această speţă.

Mama fetiței a povestit pentru News.ro cum s-a întâmplat incidentul. Aceasta a mers cu copilul în parc și, în momentul în care cea mică se dădea în leagăn, carabina care ținea unul dintre lanțuri s-a desprins. Atunci ea a căzut cu tot cu leagăn și s-a lovit la braț, la față și la picior. Aceasta a fost tratată și are brațul imobilizat.

Mama fetei, S. Sandu, a făcut deja sesizare către:

  • primarul Sectorului 4,
  • Poliţia Sectorului 4 ,
  • intenţionează să se adreseze în scris şi Direcţiei pentru Protecţia Copilului şi celor de la Protecţia Consumatorului.

Mă gândesc că poate o să se rezolve ceva pe mai departe. Nu e vorba doar de traumele copilului meu. Este vorba ca cineva să ia totuşi nişte măsuri, pentru că nu este un caz singular.

În același parc, în urmă cu 6 ani, o tânără a căzut din tiroliană și a fost tratată la spitalul Bagdasar Arseni.

În 2016, parcul a fost închis pentru că avea echipamente vechi de peste 30 de ani.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies