O fetiţă de 7 ani din Bucureşti are un IQ mai mare decât Hillary Clinton

de:
11 apr. 2013
2 Afișari
O fetiţă de 7 ani din Bucureşti are un IQ mai mare decât Hillary Clinton

Bianca Ionescu le-a arătat părinţilor ei încă din primii ani de viaţă că este un copil deosebit. A învăţat să meargă şi să vorbească devreme, iar la un an şi câteva luni, fetiţa recita poezii. La doi ani, fetiţa ştia cine este Gaudi, cum arată Sagrada Familia şi în ce oraş se află, rezolva puzzle-uri de 96 de piese, ştia să numere, recunoştea picturi celebre şi ştia cum se numea soţia lui Salvador Dali. Un an mai târziu cunoştea deja tot alfabetul. La grădiniţă a devenit uşor iubită de toată lumea. Era copilul care făcea rime şi spunea bancuri educatoarelor, notează rtv.net.

Bianca Ionescu este calificată ca fiind un copil supradotat, fapt certificat în urmă cu un an, când i-a fost testat nivelul de inteligenţă. Părinţii au dus-o la Centrul Gifted Education şi, în urma testului WISC, a reieşit că Bianca are IQ de 145.

Persoanele cu acest scor sunt considerate genii limită. Omul cu acest IQ-ul este incredibil de inteligent şi creativ. Creativitatea, în acest sens, nu este talentul artistic. Este capacitatea de a rezolva probleme logice folosind metode necunoscute anterior.

Albert Einstein avea un IQ de 160, la fel şi Stephen Hawking, Bill Gates şi Quentin Tarantino. Freud avea un IQ de 156, în timp ce Madonna are un IQ de 140, Hillary Clinton 140, Arnold Schwarzenegger 135 sau Nicole Kidman 132.

Cookies