O fetiță de 13 ani a dispărut din Sectorul 4 al Capitalei. Poliția cere ajutorul bucureștenilor

18 oct. 2022
12674 Afișari
O fetiță de 13 ani a dispărut din Sectorul 4 al Capitalei. Poliția cere ajutorul bucureștenilor
O fetiță de 13 ani a dispărut din Sectorul 4 al Capitalei. Poliția cere ajutorul bucureștenilor / Sursă foto: Inquam Photos / Cornel Putan

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București le cere ajutorul bucureștenilor pentru găsirea unui copil de 13 de ani ce a dispărut ieri din Sectorul 4. Este vorba despre o fată care a plecat de acasă și nu a mai revenit.

Un copil de 13 ani a dispărut din Sectorul 4

Poliția Capitalei a fost sesizată astăzi, 18 octombrie 2022, în legătură cu dispariția unei minore București. Acesta a dispărut în data de 17 octombrie 2022. Copila a plecat de la o adresă din Sectorul 4 și nu a mai revenit până în prezent.

Astfel că, polițiștii cer ajutorul bucureștenilor pentru depistarea acestuia. Potrivit informațiilor oficiale transmise de Poliția Capitalei, copilul dispărut se numește Tudoran Iuliana Georgiana și are vârsta de 13 de ani.

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a transmis următoarele semnalmente ale fetei dispărut. Iată care sunt acestea:

  • Înălțimea: 1,50 m,
  • Greutatea: 45 de kg,
  • Construcție: atletică,
  • Ochii căprui, par negru ten închis.

Poliția Capitalei cere ajutorul bucureștenilor

Persoanele care au văzut-o pe fată sau care pot să ofere detalii despre locul în care ar putea fi găsită aceasta, sunt rugate să anunțe poliția Capitalei, printr-un apel la numărul unic de urgență 112.

La momentul dispariției sale, minora era îmbrăcată cu o pereche de blugi albaștri, o geacă neagră și o pereche de adidași negri.

Pe lângă descrierea minorei și a hainelor purtate de aceasta, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a pus la dispoziție următoare poză a fetei dispărute:

Fată de 13 ani, dispărută din Sectorul 4
Fată de 13 ani, dispărută din Sectorul 4 / Sursă foto: DGPMB

În data de 14 octombrie 2022, Poliția Capitalei a făcut un alt apel prin care le cerea ajutorul bucureștenilor. De această dată a fost vorba despre un tânăr de 24 de ani care a dispărut din Sectorul 2, București.

Cookies