O fetiţă de 11 ani din Popeşti-Leordeni, înjunghiată de mama sa! Femeie a încercat apoi să se omoare

19 mai 2021
262 afișări
O fetiţă de 11 ani din Popeşti-Leordeni, înjunghiată de mama sa! Femeie a încercat apoi să se omoare

O femeie de 40 de ani și-a înjunghiat fetița, apoi a vrut să se omoare. Incidentul a avut loc miercuri dimineață, în Popești-Leordeni. Victimele au ajuns la spital.

O fetiţă de 11 ani din Popeşti-Leordeni a fost înjunghiată de mama sa, femeia încercând să se sinucidă. Femeia a fost transportată cu o ambulanţă la un spital din Bucureşti pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Anunțul IPJ Ilfov

În această dimineaţă, în jurul orelor 08:47, Inspectoratul de Poliţie al  Judeţului Ilfov a fost sesizat de către un bărbat, cu privire la faptul că într-un imobil din oraşul Popeşti Leordeni, soţia acestuia a încercat să se sinucidă şi a lovit cu un cuţit, copilul

Fetița și mama, transportate de urgență la spital

Fetița a fost transportată la spitalul „Bagdasar Arseni”, din Capitală, în stare stabilă, de tatăl său, iar un echipaj medical efectuează manevre de resuscitare pentru femeie. Starea femeii este gravă, prezentând mai multe plăgi toracice și abdominale. Aceasta a fost transportată la același spital.

Din primele date, s-a stabilit că femeia era cunoscută cu probleme psihice. Copilul a fost transportat de către tatăl său la aceeasi unitate medicală. Surse din anchetă afirmă ca starea mamei ar fi mai gravă, femeia având plăgi multiple la nivelul toracelui şi abdomenului.

În prezent, poliţiştii Ilfoveni fac cercetări în acest caz.

Cookies