O fetiță de 10 ani din București a fost abuzată de tatăl ei, timp de doi ani. Copila și-a făcut curaj și i-a povestit unei polițiste prin ce a trecut, spunându-i că are un „secret”

22 mai 2023
12987 afișări
O fetiță de 10 ani din București a fost abuzată de tatăl ei, timp de doi ani. Copila și-a făcut curaj și i-a povestit unei polițiste prin ce a trecut, spunându-i că are un „secret”
O fetiță de 10 ani din București a fost abuzată de tatăl ei, timp de doi ani. Copila și-a făcut curaj și i-a povestit unei polițiste prin ce a trecut, spunându-i că are un „secret”. Imagine simbol: Unsplash

O fetiță de 10 ani și-a denunțat tatăl la poliție, după ce a fost abuzată timp de doi ani. Copila i-a zis unei polițiste că are un „secret”, după care i-a povestit prin ce a trecut în acești ani.

Tatăl fetiței a fost condamnat la 10 ani de închisoare cu exectuare, însă nu definitiv

Un eveniment oribil a avut loc în București. O fetiță de 10 ani a fost abuzată, în mod repetat, de tatăl său, în ultimii doi ani. Bărbatul a violat-o și a bătut-o pe micuță.

După un apel la 112 în privința unui scandal domestic, o fetiță de 10 ani și-a făcut curaj și i-a povestit unei polițiste prin ce a trecut în ultimii doi ani. Micuța i-a spus că vrea să îi spună un secret.

Atunci, fetița a fost preluată din familie și dusă la un centru al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, potrivit Antena 3 CNN.

După aceea, copila a fost audiată de un procuror în prezența unui psiholog. În baza mărturiei sale, tatăl fetei a fost arestat preventiv pentru faptele sale asupra minorei. Acesta a săvârșit violențe în familie și viol, toate în formă continuată.

La finalul săptămânii trecute, bărbatul a fost condamnat la 10 ani de închisoare cu executare, însă nu definitiv. De asemenea, magistrații au luat decizia ca, după executarea pedepsei, bărbatul să nu mai aibă voie timp de 5 ani să își exercite dreptul de tată.

În plus, tot vreme de 5 ani, după executarea pedepsei bărbatul nu va mai avea voie să ia legătura cu fiica sa, pe care a supus-o la chinuri de neimaginat în ultimii doi ani.

Te-ar putea interesa și:

Cookies