O fetiță a ajuns la spital în stare gravă, după ce era să se înece într-o piscină dintr-un parc acvatic din Otopeni

17 iul. 2023
321 Afișari
O fetiță a ajuns la spital în stare gravă, după ce era să se înece într-o piscină dintr-un parc acvatic din Otopeni
O fetiță a ajuns la spital în stare gravă, după ce era să se înece într-o piscină dintr-un parc acvatic din Otopeni | Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

O fetiță în vârstă de 11 ani a fost transportată de urgență la spital, după ce a fost la un pas să se înece într-o piscină dintr-un parc acvatic din Otopeni. Aceasta a ajuns în stare foarte gravă la Spitalul „Grigore Alexandrescu”.

O fetiță a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fost la un pas să se înece într-o piscină din Otopeni

O fetiță a fost la un pas de a se îneca într-o piscină aflată într-un parc acvatic din Otopeni. Potrivit informațiilor oferite de medicii de la Spitalul „Grigore Alexandrescu”, aceasta a ajuns în unitatea medicală într-o stare foarte gravă, intubată și ventilată mecanic.

Copila a fost internată pe Secția de Terapie Intensivă.

Incidentul a avut loc duminică, 17 iulie, la WaterPark Otopeni, conform informațiilor Antena3.ro.

Fetița în vârstă de 11 ani a fost transportată, după realizarea manevrelor de resuscitare la fața locului, la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Capitală.

Iată ce a transmis IPJ Ilfov:

La data de 16 iulie a.c., în jurul orei 15:30, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, la un parc acvatic din Otopeni, o persoană s-ar fi înecat.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii din Otopeni, pentru efectuarea activităților din competență. Aceștia au identificat persoana respectivă, care între timp a fost scoasă pe marginea piscinei.

De asemenea, la fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a efectuat manevre de resuscitare, iar ulterior a transportat persoana în cauză la un spital din București.

Polițiștii din Otopeni efectuează activități specifice, pentru stabilirea cu certitudine a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun.

O fetiță s-a rănit, după ce leagănul în care se dădea s-a rupt

În seara zilei de 13 iulie, o fetiță de 8 ani a fost rănită după ce leagănul în care se dădea s-a rupt. Întâmplarea a avut loc într-un loc de joacă din Sectorul 4. Copila a ajuns la spital cu leziuni la braț, pe față și la un picior.

Mama acesteia a declarat, pentru News.ro, că a făcut sesizări către mai multe instituții. Își dorește ca niciun copil să nu se mai afle în pericol atunci când merge într-un loc de joacă.

Jurnalista D. Marcu a povestit întâmplarea pe pagina sa de Facebook:

O fetiţă a ajuns la UPU «Marie Curie» în această seară după ce leagănul în care se dădea s-a rupt. Copila are braţul şi umărul stâng în gips, contuzii la nivelul feţei şi pe picioare. S-a întâmplat totul la unul dintre spaţiile de joacă din Orăşelul Copiilor din sector 4, Bucureşti.

Fratele mai mare al fetiţei a fost cel care a chemat ambulanţa, iar tatăl a anunţat telefonic situaţia la primărie. Fetiţa are nevoi speciale şi în următoarea perioadă îşi va sista terapiile de recuperare pentru că are braţul şi umărul imobilizate. E nevoie de un avocat care să poată ajuta familia în această speţă.

Mama fetei a explicat, pentru News.ro, cum s-a întâmplat incidentul. Aceasta a mers cu copilul în parc și, în momentul în care cea mică se dădea în leagăn, carabina care ținea unul dintre lanțuri s-a rupt. Atunci ea a căzut cu tot cu leagăn și s-a lovit la braț, la față și la picior. Aceasta a fost tratată și are brațul imobilizat.

Mama fetei, S. Sandu, a făcut sesizare către:

  • primarul Sectorului 4,
  • Poliţia Sectorului 4 ,
  • intenţionează să se adreseze în scris şi Direcţiei pentru Protecţia Copilului şi celor de la Protecţia Consumatorului.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies