ȘTIRI

O femeie susține că a fost atacată de hingheri

Femeia adoptase un maidanez în urmă cu puţin timp şi susține că, deşi avea toate actele în regulă pentru acesta, hingherii au fost la un pas să îl confişte şi să îl trimită spre eutanasiere, informează România Tv. Femeia spune că bărbaţii au înjurat-o şi au umplut-o de vânătăi.

Incidentul a avut loc în cartierul Drumul Taberei din Capitală, când femeia a ieşit cu căţelul în lesă, la plimbare. În scurt timp, şi-au făcut apariţia trei hingheri care au vrut să confişte animalul.

„Au spus că nu-i interesează, dacă e câine comunitar e luat şi să merg să-l caut şi să fac ce vreau. Le-am arătat carnetul, că e adoptat, vaccinat, sterilizat, cu totul în regulă, au spus că nu-i interesează, mi l-au aruncat pe jos”, a spus femeia agresată.

Femeia susţine că după disputa cu echipa de hingheri, bărbaţii au început să o scuipe şi să o înjure. Ulterior, au devenit brutali.

Bărbaţii au dat drumul animalului doar la intervenţia Poliţiei Locale, după care femeia s-a prezentat la Institutul de Medicină Legală

Femeia nu a ajuns astăzi la Poliţie pentru a face reclamaţie. ”Voi face sâmbătă dimineaţă plângerea”, a spus Caterina Mororoiu. De asemenea, femeia a refuzat să meargă la spital pentru îngrijiri medicale, după ce a ieşit de la Institutul Naţional pentru Medicină Legală, în această seară.  Nici reprezentanţii Poliţiei Capitalei, nici cei ai Poliţiei Locale nu confirmă incidentul. ”Până în acest moment, nu a fost înregistrată nicio plângere. Nu a ajuns nimic la noi”, a declarat pentru adevarul.ro Răzvan Popa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button