O femeie s-a luat la bătaie cu polițiștii locali din Sectorul 1, după ce a fost amendată pentru că a parcat neregulamentar. Tânăra a fost reținută

10 apr. 2024
797 afișări
O femeie s-a luat la bătaie cu polițiștii locali din Sectorul 1, după ce a fost amendată pentru că a parcat neregulamentar. Tânăra a fost reținută
O femeie s-a luat la bătaie cu polițiștii locali din Sectorul 1, după ce a fost amendată pentru că a parcat neregulamentar. Tânăra a fost reținută. Sursa foto: Unsplash

O femeie din București a fost reținută pentru 24 de ore de polițiști, după ce s-a luat la bătaie cu agenții și le-a smuls hainele. Tânăra parcase neregulamentar, iar polițiștii locali au prins-o în flagrant.

Incidentul a avut loc în Sectorul 1 al Capitalei.

Femeia a agresat fizic doi polițiști locali

În cursul zilei de marți, 9 aprilie 2024, o femeie a intrat în conflict cu polițiștii locali ai Sectorului 1, după ce a fost sancționată pentru că a parcat neregulamentar.

Tânăra, nervoasă, a început să-i lovească pe agenții de poliție și să facă scandal în zona respectivă.

La data de 9 aprilie 2024, în jurul orei 10:25, în timp ce efectuau serviciul de patrulare în zona de competenţă, lucrători de poliţie din cadrul DGPMB – Poliţia Sectorului 1 Bucureşti, Secţia 5 Poliţie, au fost sesizaţi prin intermediul SNUAU 112 cu privire la faptul că o persoană de sex femeiesc a intrat într-un conflict cu lucrătorii de poliţie din cadrul Poliţiei Locale Sector 1, generat de parcarea neregulamentară a unui autovehicul, împrejurare susceptibilă de a fi sancţionată contravenţional”, se arată într-un comunicat transmis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București, citat de A3 CNN.

Potrivit informațiilor transmise de Parchet, inculpata le-a smuls hainele, i-a îmbrâncit și i-a lovit în zona feței și a corpului pe doi polițiști locali ai Sectorului 1. Agenții se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu în momentul în care a pornit conflictul.

Femeia a fost reținută pentru 24 de ore și, ulterior, procurorul a formulat o propunere de arestare preventivă, urmând ca propunerea să fie soluţionată de către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti.

Inculpata este cercetată pentru comiterea a două infracțiuni de ultraj.

Te-ar putea interesa și:

Cookies