O femeie s-a aruncat, seara trecută, de la etajul 10 al unui bloc din București. De ce ar fi recurs la acest gest

12 ian. 2023
1522 Afișari
O femeie s-a aruncat, seara trecută, de la etajul 10 al unui bloc din București. De ce ar fi recurs la acest gest
O femeie s-a aruncat, seara trecută, de la etajul 10 al unui bloc din București. De ce ar fi recurs la acest gest. Sursa imagine: Inquam Photos / George Calin

Incident șocant, miercuri seară. O femeie în vârstă de 78 de ani s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc din Sectorul 4, București.

O femeie s-a aruncat, seara trecută, de la etajul 10 al unui bloc din București

Potrivit informațiilor transmise de oamenii legii într-un comunicat de presă, miercuri seară, la data de 11 ianuarie 2023, în jurul orei 20:00, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 16 au fost anunțați, prin apel la numărul unic de urgență 112, cu privire la faptul că o femeie s-ar fi precipitat, de la etajul 10 al unui bloc, din București, Sectorul 4.

La fața locului s-au deplasat de urgență oamenii legii, dar și un echipaj medical. Din nefericire, cadrele medicale nu au mai putut interveni și au fost nevoite să constate decesul.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, astfel încât să se stabilească cauzele și condițiile în care s-a produs decesul.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (INML) în vederea efectuării necropsiei.

De ce ar fi recurs la acest gest șocant

Conform unor surse, femeia în vârstă de 78 de ani s-ar fi certat cu băiatul său înainte să recurgă la acest gest șocant.

Cookies