UPDATE O femeie s-a aruncat în fața metroului. Traficul a fost reluat, tânăra transportată la spital

09 iun. 2021
379 Afișari
UPDATE O femeie s-a aruncat în fața metroului. Traficul a fost reluat, tânăra transportată la spital

O femeie s-a aruncat în fața metroului miercuri dimineață, la stația Lujerului. Traficul este îngreunat în cest moment pe Magistrala 3, Preciziei - Anghel Saligny.

UPDATE 10:05 – Femeia a fost scoasă de sub granitura de metrou și a fost transportată la spital. Traficul a fost realuat.

UPDATE 9:40 Metrorex a emis un comunicat prin care informează că „astăzi, 9 iunie 2021, începând cu 08:38, circulația trenurilor se desfășoară cu dificultate pe Magistrala 3 din cauza unei posibile tentative de suicid la stația de metrou Lujerului, linia 1”.

 

„Pentru evitarea aglomerației la nivel peron, accesul călătorilor în stație a fost restricționat până la remedierea situației. De asemenea, pentru continuarea călătoriei celor deja aflați în stație, circulația a fost reorganizată în sistem pendulă între stațiile: Preciziei – Lujerului, linia 2 Eroilor 1 – Preciziei, linia 2. Conform procedurilor aplicabile în astfel de cazuri a fost solicitată intervenția echipajelor SMURD, iar instituțiile abilitate vor cerceta condițiile în care s-a produs evenimentul. Viața are prioritate și pe această cale vă reamintim că pe parcursul călătoriei este foarte important ca toate regulile de călătorie să fie respectate de către utilizatorii serviciului de transport public subteran, în special regula care specifică: ”În așteptarea trenului nu staționați dincolo de banda de siguranță marcată la marginea peronului”, se mai arată în comunicat.

 

UPDATE: Conform RealitateaPLUS, victima ar fi o tânăra de 20 de ani care s-a aruncat între vagoanele 4 și 5 ale metroului, motiv pentru care intervenția salvatorilor este extrem de dificilă.

Călătorilor li s-a recomandat să iasă la supafaţă şi să aleagă un alt mijloc de trensport, deoarece operaţiunea va dura.

O femeie s-a aruncat în fața metroului miercuri dimineață, la stația Lujerului. Din primele informații, ar fi vorba de o tentativă de sinucidere.

Echipajele SMURD au ajuns deja la fața locului și încearcă să salveze viața femeii, care se afla prinsă între vagoane.

Apelul la 112 a fost făcut chiar de conductorul trenului în fața căruia s-a aruncat femeia.

Dupa ce va primi primul ajutor si va fi transportata la spital, va fi demarata o ancheta.

Traficul garniturilor de metrou in zona este blocat.

Știre în curs de actualizare

Cookies