O femeie este cercetată pentru că ar fi oferit bani alegătorilor în Voluntari la alegerile locale parțiale

27 iun. 2021
127 Afișari
O femeie este cercetată pentru că ar fi oferit bani alegătorilor în Voluntari la alegerile locale parțiale

O femeie de 34 de ani este cercetată pentru că ar fi oferit bani alegătorilor în Voluntari la alegerile locale parțiale

Poliţiştii din oraşul Voluntari, judeţul Ilfov, au deschis un dosar penal pentru coruperea alegătorilor, la alegerile locale parțiale de duminică, 27 iunie, după ce o femeie de 34 de ani ar fi oferit bani într-un magazin din apropierea unei secţii de votare.

Potrivit IPJ Ilfov, poliţiştii din Voluntari au fost sesizaţi duminică de un bărbat cu privire la faptul că la un magazin din zona secţiei de votare din satul Piteasca se oferă sume de bani.

Poliţiştii deplsaţi la faţa locului au identificat o femeie, în vârstă de 34 de ani, aceasta având calitatea de administrator.

Cercetată pentru că ar fi oferit bani alegătorilor în Voluntari

Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal în care se fac cercetări pentru coruperea alegătorilor.

„Pentru clarificarea mai multor aspecte au fost chemate în sprijin efective de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice şi Serviciul de Investigaţii Criminale Ilfov, care au efectuat verificări specifice, context în care au fost luate măsuri legale şi pe această linie”, a mai transmis IPJ Ilfov.

Până la ora prânzului mai fuseseră raportate incidente a secțiile vot din Ilfov, polițiștii dând amenzi de 10.000 de lei în Bragadiru și Voluntari.

Cookies