O femeie din Sectorul 2 e dată dispărută. A plecat de acasă spre o adresă din Sectorul 2, și nu s-a mai întors. Poliția Capitalei cere ajutorul bucureștenilor ca să o găsească

06 sept. 2023
240 afișări
O femeie din Sectorul 2 e dată dispărută. A plecat de acasă spre o adresă din Sectorul 2, și nu s-a mai întors. Poliția Capitalei cere ajutorul bucureștenilor ca să o găsească
O femeie din Sectorul 2 e dată dispărută. A plecat de acasă spre o adresă din Sectorul 2, și nu s-a mai întors. Poliția Capitalei cere ajutorul bucureștenilor ca să o găsească. Sursa foto: Agerpres

Poliția Capitalei le cere ajutorul bucureștenilor pentru a depista o femeie dispărută. Ea a plecat spre o adresă din Sectorul 2 pe data de 4 septembrie și nu s-a mai întors acasă.

Femeia dispărută a plecat spre o adresă din Sectorul 2

Poliția Capitalei solicită sprijinul cetățenilor pentru a găsi o femeie care a plecat pe data de 4 septembrie 2023, la o adresă din Sectorul 2 și nu s-a întors până în prezent:

La data de 5 septembrie 2023, Poliţia Capitalei a fost sesizată și solicită sprijin în vederea depistării unei femei care, în cursul dimineții de 4 septembrie a.c., a plecat la o adresă din Sectorul 2 și nu a mai revenit până în prezent la domiciliu.”

Potrivit informațiilor transmise de Poliție, femeia dispărută se numește Stanca Gabriela, are 50 de ani și are următoarele semnalmente:

  •  înălţime: 1,60-1,65 m;
  • față ovală;
  • ochi verzi;

În momentul în care a dispărut, femeia purta o pereche de colanți negri și o bluză colorată.

Persoanele care au văzut-o sau pot oferii detalii despre ea sunt rugate să anunțe Poliția Capitalei, printr-un apel la numărul unic de urgență 112.

Femeie dispărută
Femeie dispărută. Sursa foto: Poliția Capitalei

Polițiștii cer ajutorul bucureștenilor și pentru depistarea unui bărbat dispărut

Pe data de 5 septembrie 2023, Poliția Capitalei a fost sesizată și solicită sprijinul oamenilor pentru a găsi un bărbat care nu a mai putut fi contactat de familie din anul 2020.

Numele bărbatului dispărut este Coviți Dumitru, are vârsta de 65 de ani și următoarele semnalmente:

  • înălţime: 1,80 m;
  • greutate 90 kg;
  • păr grizonant;
  • față ovală;
  • ochi căprui.

Persoanele care l-au văzut pe bărbat sau pot oferii detalii despre acesta sunt rugate să sune la numărul de urgență 112, pentru a anunța Poliția Capitalei.

Bărbat dispărut
Bărbat dispărut. Sursa foto: Poliția Capitalei

Te-ar putea interesa și:

Cookies