O femeie din București s-a urcat pe bloc. Amenință că se aruncă VIDEO

de:
21 mai 2015
1 Afișari
O femeie din București s-a urcat pe bloc. Amenință că se aruncă VIDEO

Politistii, medicii de la ambulanta, dar si pompierii au fost chemati de urgenta de vecinii speriati, scrie stirileprotv.ro.

Misiunea negociatorilor de la Politia Capitalei a inceput inca de dimineata, pentru ca de atunci femeia s-a urcat pe acoperisul blocului. Nu protesteaza si, ceea ce este mai grav, nu vorbeste cu nimeni. Sta in aceeasi pozitie de dimineata, cu genunchii usor flexati si se misca de pe un picior pe altul.

Sus sunt si negociatorii, dar femeia nu coopereaza cu ei. De mai bine de sase ore si sotul ei incearca sa o convinga sa renunte la acest gest disperat. Desi in timpul discutiei cu negociatorii femeia a mai facut cativa pasi in spate, ea a revenit ulterior pe marginea acoperisului.

Locatarii spun ca aceasta lucreaza de mai mult timp ca femeie de serviciu in bloc si ca nu au avut niciodata probleme cu ea. Totusi, femeia ar fi intrat in depresie acum doi ani, cand un copil i-ar fi murit de cancer. Altii spun ca ar avea probleme cu administratorul blocului, care nu i-ar fi platit salariul.

 
 

S-a intamplat in urma cu putin timp. Locuitorii din bloc au chemat de urgenta politia si pompierii —> http://goo.gl/jqSFjA

Posted by StirileProTV on Thursday, 21 May 2015

Cookies