O femeie din București s-a aruncat de la etajul 8, după ce şi-a incendiat casa

de:
08 dec. 2015
2 Afișari
O femeie din București s-a aruncat de la etajul 8, după ce şi-a incendiat casa

O femeie  a dat foc apartamentului, apoi s-a aruncat de la etajul opt. Incidentul a avut loc în noaptea de luni spre marţi, în Sectorul 4 al Capitalei, poliţiştii fiind sesizaţi în jurul orei 02.00, prin numărul 112, de o persoană care a anunţat că în blocul în care locuieşte s-a auzit o explozie, scrie Mediafax. 

 

Conform Poliţiei Capitalei, explozia s-a auzit din apartamentul unei femei în vârstă de 33 ani, în imobil fiind găsite două recipiente care păreau să fie cu benzină.

După ce a dat foc locuinţei, femeia a urcat la etajul opt al imobilului în care locuia şi s-a aruncat, poliţiştii găsind asupra ei un pistol cu bile pe care îl deţinea în mod legal, au declarat anchetatorii.

Femeia a fost preluată de un echipaj SMURD şi transportată în stare gravă la spital, unde a murit câteva ore mai târziu.

Din primele investigaţii rezultă că femeia era depresivă şi lua medicamente pentru tratarea bolii. Aceasta locuia împreună cu concubinul ei, care nu era acasă în momentul în care a incendiat apartamentul.

Anchetatorii de la Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, sub supravegherea Parchetului Tribunalului Bucureşti, au deschis un dosar de moarte suspectă.

Cookies