O femeie din București a găsit bucăți de plastic într-o caserolă de carne tocată. „Nu e vina dumneavoastră, vine ambalată, dar pe cine să tragem la răspundere?”

03 mart. 2023
305 Afișari
O femeie din București a găsit bucăți de plastic într-o caserolă de carne tocată. „Nu e vina dumneavoastră, vine ambalată, dar pe cine să tragem la răspundere?”
O femeie din București a găsit bucăți de plastic într-o caserolă de carne tocată. „Nu e vina dumneavoastră, vine ambalată, dar pe cine să tragem la răspundere?” | Sursă foto: Captură YouTube

O femeie din București a găsit bucăți de plastic într-o caserolă de carne tocată cumpărată dintr-un supermarket. Aceasta a mers în magazine pentru a a cere explicații angajaților.

Toată interacțiunea a fost filmată și postată pe internet, iar într-un timp scurt clipul a devenit viral.

Carne cu bucăți de plastic, vândută în București

O femeie, bucătar de meserie, l-a trimis pe soț la magazin pentru a cumpăra niște carne tocată pe care urma să o folosească la mâncarea pentru ziua nepoțelei sale. Bărbatul a cumpărat două caserole de carne tocată, de vită și de porc.

Când femeia s-a apucat de gătit, a observat ceva dubios și a început să inspecteze carnea cu atenție. Aceasta a descoperit că respectiva carne părea să aibă în compoziție bucăți de plastic.

Bucureșteanca s-a întors în magazinul de unde a fost cumpărat produsul pentru a cere explicații.

Am mirosit-o, nu miroase. Mi-a luat soțul și de porc și de vită. Carnea de porc nu are nimic, în schimb asta de vită, ia uitați. Ce e asta? Plastic, le-a spus femeia angajatelor.

Angajata magazinului s-a scuzat spunând că produsul vine ambalat, că nu este vina lor și că o nu a mai întâlnit o asemenea situație.

Angajatele i-au cerut femeii să nu mai filmeze

Femeia a cerut ca o altă caserolă de carne să fie deschisă și verificată. Aceeași problemă a fost constatată.

O desfacem, o plătesc, dar fac și reclamație. Nu e vina dumneavoastră, vine ambalată, dar pe cine să tragem la răspundere? Pentru că eu mâine îi dădeam copilului chifteluțe. E carne artificială?, a mai spus femeia.

Angajatele magazinului din București i-au dat dreptate doamnei.

Vă dați seama că este un incident regretabil din punctul asta de vedere.

Cu toate astea, când au observat că toată conversația este filmată acestea i-au cerut să oprească telefonul. Vă lăsam mai jos și videoclipul ce a fost postat pe YouTube.

Cookies