O femeie din București a fost înjunghiată de iubitul ei, pe bancheta din spate a unui taxi. Victima este în stare gravă la spital

20 mart. 2023
396 Afișari
O femeie din București a fost înjunghiată de iubitul ei, pe bancheta din spate a unui taxi. Victima este în stare gravă la spital
O femeie din București a fost înjunghiată de iubitul ei, pe bancheta din spate a unui taxi. Victima este în stare gravă la spital. Imagine simbol: Unsplash

O femeie din București a fost înjunghiată de către iubitul ei pe bancheta din spate a unui taxi, după o ceartă.

Acțiunea s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 1:20.

Femeia de 31 de ani i-ar fi spus iubitului ei, în vârstă de 23 de ani, că vrea să se despartă de el.

Femeia a fost grav rănită

Conform Antena 3 CNN, femeia și-ar fi făcut bagajele și ar fi chemat-o pe mama ei să o ajute, apoi ar fi chemat un taxi.

În momentul în care a venit taxiul, victima, împreună cu mama ei, s-a urcat în autovehicul. Atunci, bărbatul a urcat și el pe bancheta din spate a mașinii, a scos un cuțit și a înjunghiat-o pe tânără în jurul gâtului.

Ulterior, suspectul a fugit, iar tânăra grav rănită a fost transportată la spital de către taximetrist.

În prezent, victima se află în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca București.

Într-un comunicat al Poliției se menționează următoarele fapte:

La data de 18.03.2023, în jurul orei 01:20, în timp ce se afla pe bancheta din spate a unui taxi staționat în fața locuinței sale din mun. București, sector 2, inculpatul, un bărbat în vârstă de 23 de ani, a lovit-o pe pe concubina sa, în vârstă de 31 de ani, cu lama unui cuțit în gât, provocându-i o plagă înjunghiată în zona cervicală anterioară, după care a fugit de la fața locului.

Victima a fost transportată cu taxiul respectiv la Spitalul Clinic de Urgență
Floreasca București, a intrat în stop cardio-respirator și a fost resuscitată, fiind
ulterior supusă unei intervenții chirurgicale, iar în prezent este internată în spital, în
stare gravă.”

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore

Poliția a mai anunțat că bărbatul a fost reținut și este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de violență în familie în modalitatea tentativei de omor.

Inculpatul a fost depistat în cursul aceleiași zile și a fost reținut pentru 24 de ore. Ulterior, a fost admisă propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri.

Te-ar putea interesa și:

Cookies