O femeie de 50 de ani din Sectorul 3 a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Poliția Capitalei cere ajutorul bucureștenilor

06 sept. 2022
595 Afișari
O femeie de 50 de ani din Sectorul 3 a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Poliția Capitalei cere ajutorul bucureștenilor
O femeie de 50 de ani din Sectorul 3 a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Poliția Capitalei cere ajutorul bucureștenilor | Sursă foto: Agerpres

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București le cere ajutorul bucureștenilor pentru găsirea unei femei dispărute din Capitală.

O femeie în vârstă de 50 de ani a a plecat de acasă și nu s-a mai întors

Poliția Capitalei a fost sesizată, în data de 4 septembrie, în legătură cu dispariția unei femei. Aceasta a plecat sâmbătă, 3 septembrie, de la domiciliul său din Sectorul 3 și nu a mai revenit nici până astăzi.

Astfel că, polițiștii cer ajutorul bucureștenilor pentru depistarea acesteia. Potrivit informațiilor oficiale transmise de Poliția Capitalei, persoana dispărută se numește Ciocoiu Cristina-Despina și are 54 de ani.

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a transmis următoarele semnalmente ale femeii dispărute. Iată care sunt acestea:

  • Înălțimea: 1,70 m,
  • Greutatea: 135 de kg,
  • Fața rotundă, ochii căprui, părul șaten, bărbie proeminență.
  • Semne particulare: O aluniță proeminentă deasupra sprâncenei stângi.

Poliția Capitalei cere ajutorul bucureștenilor

La data dispariției sale, persoana purta o bluză de culoare roșie, o fustă neagră și adidași de culoare roșie. Persoanele ce au văzut-o sau care pot să ofere detalii despre locul în care ar putea fi găsită femeia, sunt rugate să anunțe poliția Capitalei, printr-un apel la numărul unic de urgență 112.

De asemenea, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a pus la dispoziție următoare poză a persoanei dispărute:

Femeie dispărută București
Femeie dispărută București | Sursă foto: DGPMB

În data de 18 august 2022, Poliția Capitalei făcea un alt apel și cerea ajutorul cetățenilor. Un tânăr în vârstă de 20 de ani a plecat de la domiciliul aflat în Sectorul 3 în data de 8 august, însă nu s-a mai întors acasă.

Tânărul se numește Constantinov Maxim și are următoarele semnalmente: înălțime: 184 cm, greutate: 66 kg, constituție astenică, caucazian, față ovală, ochi verzi, păr blond-roșcat.La momentul dispariției acesta purta o pereche de pantaloni scurți de culoare gri și adidași de culoare kaki.

Cookies