O femeie de 36 de ani s-a aruncat de la etajul 7 al unui bloc din București. Medicii au declarat decesul

23 nov. 2021
7360 Afișari
O femeie de 36 de ani s-a aruncat de la etajul 7 al unui bloc din București. Medicii au declarat decesul
O femeie de 36 de ani s-a aruncat de la etajul 7 al unui bloc din București. Medicii au declarat decesul

Femeia în vârstă de 36 de ani a murit după ce s-a aruncat de la etajul 7 al unui bloc din Capitală. Incidentul tragic s-a petrecut marți după-amiază, în Sectorul 3.

O femeie de 36 de ani s-a aruncat de la etajul 7 al unui bloc din București. Medicii au declarat decesul.

O femeie de 36 de ani s-a aruncat de la etajul 7 al unui bloc din București

Incidentul tragic s-a petrecut marți după-amiază în Capitală, în apropiere de metroul 1 Decembrie 1918 din Sectorul 3.

Femeia în vârstă de 36 de ani s-a aruncat de la etajul 7 al blocului. Medicii au ajuns de urgență la fața locului, dar după ce au resuscitat-o timp de 45 de minute au fost nevoiți să declare decesul, potrivit Cancan.

Potrivit primelor declarații făcute de soțul ei, femeia suferea de depresie, iar astăzi ar mai fi încercat să se sinucidă de două ori.

Te-ar mai putea interesa și: Accident teribil în Bulgaria. 46 de oameni au murit după ce un autocar a luat foc. Doar șapte persoane au supraviețuit | VIDEO

Depresia este considerată boala secolului 21. Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) estimează că aproximativ 350 de milioane de oameni suferă de depresie în întreaga lume, iar majoritatea sunt adulţi care au vârsta corespunzătoare pentru muncă. Doar în Europa, peste 30 de milioane de oameni suferă de depresie, conform www.europarl.europa.eu.

Depresia este una dintre cele mai frecvente boli din statele membre ale Uniunii Europene, potrivit sursei citate.

Potrivit OMS, depresia va ajunge la nivel global ca fiind a doua cauză de deces, în rândul populației tinere cu vârste cuprinse între 15 și 29 de ani. La nivel național, în România, o persoană din zece suferă de depresie, potrivit DepreHUB.

Mai mult de 50% dintre români suferă de depresie, dar nu știu că au această afecțiune, iar dintre cei care știu, mai puțin de o treime aleg să se trateze.

„Oamenii fie sunt reticenți să apeleze la serviciile unui psiholog ori psihiatru, fie nu își permit costurile unor ședințe de terapie”, a declarat psihologul Yolanda Crețescu, fondatoarea proiectului depreHUB, primul hub antidepresie din România.

Cookies