O femeie de 35 de ani a dispărut din Sectorul 6 al Capitalei. Polițiști cer ajutorul bucureștenilor pentru găsirea ei

20 oct. 2023
660 Afișari
O femeie de 35 de ani a dispărut din Sectorul 6 al Capitalei. Polițiști cer ajutorul bucureștenilor pentru găsirea ei
O femeie de 35 de ani a dispărut din Sectorul 6 al Capitalei. Polițiști cer ajutorul bucureștenilor pentru găsirea ei | Sursă foto: Agerpres

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București le cere ajutorul bucureștenilor pentru a putea găsi o femeie ce a dispărut de acasă, din Sectorul 6.

Cei ce pot oferi informații utile sunt rugați să apeleze la numărul unic de urgență 112.

O femeie a dispărut din Sectorul 6 al Capitalei

Poliția Capitalei a fost anunțată de dispariția unei femei din București. Aceasta a plecat de la adresa sa de domiciliu, în data de 17 octombrie 2023.

Persoana dispărută locuia în Sectorul 6 al Capitalei. Din nefericire, femeia nu s-a întors nici până în prezent.

Având în vedere acest lucru, polițiștii apelează la ajutorul bucureștenilor pentru a o putea depista pe respectiva femeie. Conform informațiilor oficiale transmise de către polițiștii din Capitală, persoana dispărută se numește Băzăvan Liliana și are vârsta de 35 de ani.

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a transmis următoarele semnalmente ale femeii pe care o caută. Iată care sunt acestea:

  • Înălțimea: 1,70 metri,
  • Greutatea: 50-55 de kg,
  • Față ovală, păr șaten, tunsă scut, ochi căprui.

Cetățenii din București sunt rugați să ofere ajutor

Polițiștii au transmis și care sunt hainele pe care le purta femeia la data dispariției. Astfel că, aceasta era îmbrăcată după cum urmează:

  • Geacă neagră,
  • Bluejeans albastru deschis,
  • Șapcă de pescuit neagră,
  • Adidași de culoare roz.

Oamenii legii au oferit și informații despre semnalmentele particulare ale acesteia, care ar putea fi utile pentru identificarea sa. Persoana pe care o caută are o cicatrice deasupra ochiului stâng.

Cetățenii care au văzut-o pe femeia în vârstă de 35 de ani, sau care pot oferi detalii referitoare la locul în care ar putea fi găsită acesta, sunt rugați să anunțe Poliția Capitalei.

Bucureștenii, și nu numai, pot oferi polițiștilor informațiile cunoscute printr-un apel la numărul unic de urgență 112.

Pe lângă detaliile prezentate mai sus, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a făcut publică și o poză a femeii pe care o caută. Iată fotografia:

Femeie dispărută din Sectorul 6
Femeie dispărută din Sectorul 6 | Sursă foto: DGPMB
Cookies