O femeie cu afecțiuni psihice a dispărut din Sectorul 6 și este căutată de familie. Ultima dată a fost văzută în zona Auchan din Militari | UPDATE

24 iun. 2024
721 afișări
O femeie cu afecțiuni psihice a dispărut din Sectorul 6 și este căutată de familie. Ultima dată a fost văzută în zona Auchan din Militari | UPDATE
O femeie cu afecțiuni psihice a dispărut din Sectorul 6 și este căutată de familie. Ultima dată a fost văzută în zona Auchan din Militari | Sursa foto: Primăria Sectorului 6 - Facebook

O femeie în vârstă de 62 de ani, care suferă de afecțiuni psihice, a dispărut de acasă și este căutată de familie. Aceasta a fost văzută ultima dată în zona Auchan din Cartierul Militari, Sectorul 6, iar cine deține informații legate de ea este rugat să anunțe autoritățile sau familia.

UPDATE: Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, a transmis că doamna Badea Marilena a fost găsită în Sinaia, iar copiii acesteia o vor prelua în seara asta.

Doamna a fost găsită la Sinaia, copiii dânsei o vor prelua în această seară și o vor duce la medic pentru o evaluare de specialitate.

Familia a fost consiliată de către colegii de la DGASPC Sector 6 și i-au oferit suportul necesar. Le mulțumesc pentru implicare.

Știre inițială.

Mobilizare pe internet pentru găsirea unei femei din Sectorul 6 care a dispărut

Femeia în vârstă de 62 de ani a fost văzută ultima dată în zona Auchan, Militari, în dimineața zilei de 23 iunie, în jurul orei 8:00. Numele ei este Badea Marilena.

Primăria Sectorului 6 a transmis, pe pagina de Facebook, că aceasta era îmbrăcată în alb și purta pe umăr o geantă crem în momentul dispariției.

Facem apel la #comunitate pentru a o găsi pe Marilena Badea. Are 62 de ani, suferă de afecțiuni psihice și s-a pierdut în Sectorul 6.

Ultima dată a fost văzută în zona Auchan, Militari, ieri dimineață, 23 Iunie, în jurul orei 8.00. Are păr alb, era îmbrăcată în alb și pe umăr purta o geantă crem.

Cei care o văd sunt rugați să anunțe familia la numărul de telefon care se regăsește AICI sau la numărul unic de urgență 112.

Copiii o caută și sunt extrem de îngrijorați. Orice informație este de ajutor!

Oamenii au început să se mobilizeze pe rețelele de socializare, distribuind cazul femeii.

Un bărbat a dispărut din Sectorul 5

Poliția Capitalei a fost sesizată, marți, 18 iunie, cu privire la dispariția unui bărbat de 61 de ani, care a plecat de acasă, din Sectorul 5, la aceeași dată, și nu s-a mai întors.

Persoana dispărută se numește Tudorache Ilie și are următoarele semnalmente:

  • înălțime: 1,70 m,
  • greutate: 65 kg,
  • față ovală, păr grizonant cu început de calviție, ochi căprui, poartă mustață (albă).
  • semne particulare: tatuaj monocolor (albastru) în zona umărului cu însemnele „SABINA”.

Cei care l-au văzut sau pot oferi informații legate de acesta sunt rugați să anunțe Poliția Capitalei prin apel telefonic la 112.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies